App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bröstvårtan

Måste dela med mig av en så sjuk sak :S!! Igår kände jag gud vad det sticker till i min vänstra bröstvårta fast bara ibland typ ifall jag rörde mic på mått speciellt sätt. Kändes som något tog en nål och stack in den i bröstvårtan. Hela dan igår var det jättejobbig fast jag hade duschat och smörjt med kräm. Idag kände jag av samma sak, så jag kom hem pch tog bara på mig en lös åtsittande t-shirt. Kände av det fortfarande jag kollade på bröstvårtan både jag och gubben utan att hitta nått. Så kollade jag nu igen innan jag skulle duscha så hittar jag ett jävla hårstrå på 1-2 mm imellan de små uppstickningar på bröstvårtan. Helt chockad blev jag att en sånt jävla litet hårstrå kan göra så jävla ont trodde jag aldrig :S!! Kan även tillägga att jag jobbar som frisör så de säkert så lilla hårstråt kom dit.

2014-01-31
julimom89
julimom89

Aj fy! Tur du fick ut de, de är ju inge kul om de blir inflammerat :(

2014-02-01
Barafija
Barafija

Sen var liksom insydd som ett stygn nästan så gick att plocka ut den med pincett. Men ont gjorde det

2014-02-01
Sunsweet
Sunsweet

Aj stackare vet precis hur de känns är också frisör idag fick ja in ett hårstrå under nageln :( fy satan va ont de gjorde innan ja fick ut de :p

2014-02-01
Barafija
Barafija

dom där jävla hårstråna från när man klipper, de är ju så sjukt små,stickiga och vassa. tur att du fick ut det och att de inte blev någon infektion :)

2014-01-31
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 9 månader

Sunsweet : Ojj jäklar hur lyckades du få bort den??

2014-01-31
julimom89
julimom89

Jag har haft ett hundhår som letade sig in under skinnet i foten och det gjorde med fruktansvärt ont!

2014-01-31
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...