App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Behöver hjälp! (Lång)

Jag och min sambo fick veta att vi skulle bli föräldrar i slutet på september. Då vi inte haft en speciellt bra relation på ett tag så pratade vi igenom alternativen noga och många gånger och kom fram till att behålla det. Allt var hur bra som helst, i en vecka. Vårat förhållande har aldrig varit sämre och jag har hittills fått gå igenom graviditeten själv.. Han frågar aldrig hur jag mår, han ger mig aldrig komplimanger eller vill vara med och känna på magen när bebisen sparkar. Jag sa till honom att jag mådde dåligt och berättade exakt vad som fick mig att må så. Ändå skiter han i mig. Vi har varit ihop i 5 år och alltid varit gulligull och massa pussar och kramar. Vi har också alltid haft ganska mycket umgänge på annat sätt men det senaste halvåret har han knappt tagit i mig.. Jag flyttade ifrån min hemstad till hans för att kunna leva med honom men fick nog för en vecka sen och packade min väska och åkte till min mamma. Snälla ge mig råd om vad jag kan göra.. Känner mig helt hjälplös!

2014-01-30
Sofieamanda_
Sofieamanda_
Barn på 2 år och 8 månader

Hoppas allt löser sig för dig. Kram

2014-01-31
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Låter som erat förhållande gjort sitt. Stanna kvar i det skulle bara trycka ner dig enormt under en graviditet. Vilket inte är bra för vare sig dig eller barnet. Stanna du i din hemstad hos din mor å må bra å få njuta av graviditeten istället :) Det tror jag är bäst just nu iallafall!

2014-01-31
Lillann82
Lillann82

Låter som att du tagit ett bra beslut utifrån det du skrivit om ert förhållande. Antingen skärper han till sig (och då i mer än en veckas tid) eller så är jag säker på att du och bebisen kommer få de bättre på egen hand. Finns mängder med killar som är omtänksamma och ställer upp även när det är lite tufft! Var stark, tänk på dig själv och bebisens bästa!

2014-01-30
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...