App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Konstiga namn?

Jag har gått och grumlat väldigt länge på namn till kommande barn, just nu är vi i stadiet då vi försöker få barn. Vi har väldigt ovanliga namn i min familj, min systers barn heter Unni och Idun och jag har funderat på att döpa mina kommande (förhoppningsvis) barn till Makenzie Gunhild Pedersen Särvegård (om det blir en tös) och Brian Agge Pedersen Särvegård om det blir en påg. Är det för krångliga och svåra namn? Gunhild är efter min mormor och Agge är efter min sambos morfar, förnamnen har jag bara fastnat för. Vad tycker ni? Vad heter era barn eller vad vill ni att era kommande barn ska heta?

2014-01-30
sarvegard
sarvegard
Försöker

Min pojke kommer döpas till Brian Per Erik. Och Brian uttalas med svenskt uttal. Jag tycker du valt fina namn. Vi hade inte bestämt innan han föddes namn, vi hade olika förslag men inte som var lika :D men när han tittat ut & jag fick se han så var det så självklart med Brian! Lycka till med bebisverkstaden :)

2014-01-31
Stjarnan21
Stjarnan21

Det blir mer vanligt med "ovanliga" namn. Dem är varken krångliga eller svåra. Vi väntar en liten och just nu känns det som en omöjlighet att komma på namn ;)

2014-01-30
Mimmijohansson
Mimmijohansson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...