App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni måste se detta haha

Hej alla ni. Här får ni en länk med en extremt rolig youtube video på en bebis. Den gjorde verkligen min dag. Haha http://m.youtube.com/watch?v=mP7Vgm​_YCCo

2014-01-30
Josefine S
Josefine S

Håller med flera av er att många här inne överdriver. Skärp er barnmisshandel? Knappast... Ert barn som tycker synd om sig själv å inget annat. Det hör ni väl ändå på skriket???

2014-01-31
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 8 månader

Fast om barnen hade varit så ledset så hade det ju inte slutat gråta då föräldrarna försvann ur synfältet. Ett ledset barn är ju det hela tiden. Ja barnet söker uppmärksamhet. Men det är lite hårt att kalla detta för barnmisshandel! Nej, jag hade inte heller lagt ut ett sådant klipp på nätet, jag lägger varken ut bilder eller filmer på mina barn. Men fortfarande, det är inte misshandel vi ser i filmklippet!

2014-01-31
emcb
emcb

Har sett flera sådana här filmer nyligen. Var ett på tv där en flicka gör liknande. Och ja vid första anblicken är det roligt, barnet slutar gråta så fort föräldrarna inte syns men så fort barnet hittar dom slänger sig barnet ner och gråter eller skriker. Eftersom man inte vet mer om familjen och situationen tycker jag inte man kan börja skrika barnmisshandel men självklart är barnet ute efter uppmärksamhet och man får ju hoppas att barnen tillslut får det också. Men vad gör man om man har ett barn som gör så hör hela tiden. Du kanske sitter och leker m barnet, bär på det osv men så måste du ta hand om tvätten och då börjar barnet göra så här... Är det barnmisshandel då?

2014-01-31
emcb
emcb

Men fyfan vad tragiskt!! Ett desperat försök att få uppmärksamhet! Stackarn han får nog inte den uppmärksamheten han behöver. Hur tusan kan ni tycka att detta var roligt?!?

2014-01-30
Josephineback
Josephineback

Jag har bara lite svårt att förstå, varför inte den som filmade istället tog upp barnet i famnen... Alltför vanligt med liknande klipp.

2014-01-30
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...