App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sälen och vara ute

Blir så jävla arg på sambons mamma!! Förlåt men va tänker ni när ni hör detta? Vi ska åka till stöten i Sälen V8 och vi ska åka klockan 00:00 på natten . Inget problem men vi lär vara framme vid 10-11 tiden och vi få inte stugan förens vid 16:30. Och sitta i bilen kan man inte göra med en 2månaders bebis. Och vara ute så länge i kylan är inte okej. Blir så förbannad .. Hur tänkte ni kring detta? Att vara ute med en två månaders bebis ute i 6 timmar i 17 minus!? Kram💜

2014-01-28
sebbemalin
sebbemalin
Barn på 3 år och 11 månader

Tyvärr åker vi en o samma bil, vi är 9 st som ha hyran en minibuss, vi åker ifrån kalmar , jag ha nu kollat så jag o sambon o mina två barn åker själva o ta en hotell natt så kan dom stå ute o frysa så mycket dom vill..

2014-01-28
sebbemalin
sebbemalin
Barn på 3 år och 11 månader

Åker ni i samma bil? Annars kan ni ju som föregående skrev åka senare. Tycker hon ska respektera era behov och förstå att ni har en så liten bebis!

2014-01-28
jessicamalin
jessicamalin

Jag tänker som så, att det finns väl värmestugor, restauranger, fik eller liknande? Att sova i vagnen ute borde ju inte vara något problem, men det kan ju vara lite knepigt med amning, blöjbyten etc, om ni måste vara ute i sex timmar, utan möjlighet att komma inomhus.

2014-01-28
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...