App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sover dåligt plötsligt

Min son är fyra månader och hans söm har varit klockren i tre månader. Han har sovit bra på dagarna och sovit hela nätter utan avbrott sen han var en månad, men nu den senaste tiden har han vägrat att sova fast han är trött. Han vaknar flera gånger på nätterna och har blivit gnällig. Han har aldrig varit det innan, har skumpat, sjungit, vyssjat, buffat, matat osv osv! Nån som har nån idé om varför det är så här nu? Eller tips?

2014-01-27
Kallunkan
Kallunkan

Ja jag hoppas på tänder faktiskt så det är nåt som går över :) gör så ont att få tänder, stackars ungar!

2014-01-31
Kallunkan
Kallunkan

Ja samma här! Först skrattar han och den gråter han :( men kanske inte så konstigt när det händer så mycket mellan tre fyra och fem månader antar jag, jobbigt att se den lilla så ledsen bara. Men nu är vi tillbaka till rutiner igen, börjar fundera på om det är tänder på g? Har lätt förhöjd temp, är kinkig emellanåt, röd om kinderna och dreglar floder med händerna i munnen konstant!

2014-01-31
Kallunkan
Kallunkan

Lustigt, min son har börjat gör detsamma, 4,5 mån. Men har har sedan länge tillbaka haft väldigt intensiva drömmar. Både skrattar och gråter när han somnat in efter amningen. Och nu samma som ditt barn, vaknar flera gånger under natten o bara vill att jag ska gå upp o vaga i famnen..

2014-01-31
Aleksandra_
Aleksandra_

Okej känns så konstigt bara när han sovit så himla bra :) nu inatt när han har sovit så har han gråtit och skrikit o sömnen :( mardrömmar?

2014-01-28
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...