App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF April 2014 Kristinehamn

Go´dagens, ny här idag! :) Letar efter folk i samma sits med BF unde våren, gärna boende i Kristinehamn! Skulle vara trevligt med lite kontakter! Annars så har jag en dotter som snart blir tre år, är idag i v.29, vi väntar en liten kille, lever tillsammans med min sambo/fästman sen 5 år och hans son varannan vecka. Hör av dig Mvh Riikka

2014-01-27
Mamma Riikka
Mamma Riikka

Haha, han kommer faktiskt från Degerfors, men nu har vi bott i Krillehölla sen 4,5 år tillbaka, Men ja, han jobbar på Järnverket idag, innan på Outukompu i typ 13 år ;)

Jag kan faktiskt rekomendera mammagruppen/föräldragruppen, bara för att träffa andra föräldrar :) Jag har inte gått på varken amning, andning eller nån sån kurs... Bara lite info om innan, under och efter förlossning tillsammans med andra förstagångs mammor och pappor! Men nu andra gången man blir mamma så finns det inget sånt, och det tycker jag är lite tråkigt-då jag inte har nån jag känner som ska ha barn nu...

Kul att dina drömmar går i uppfyllelse! Dina jämnåriga kommer igång sen, jag fick själv min dotter samma år jag fyllde 29 :) Min sambo har en grabb sen ett tidigare förhållande, grabben är 8 år!

 

Mvh Riikka

2014-01-28
Mamma Riikka
Mamma Riikka

Jaha på järnverket då eller? Haha det enda jag kan komma på som brukar leda folk hit :D jag är skriven på en vårdcentral i Karlskoga och här har vi föräldragrupp iaf, med start idag, vi vill dock bara gå på studiebesöket på förlossningen och på amningskursen, de andra pratet o andningsgrejs skippar vi :) skulle va jättekul att få kontakt med andra som också ska ha barn, det är ingen i min ålder som ens har tanke på familjeliv ännu, jag har väll mognat i förväg, för det är min dröm!! Har snart alla mina drömmar uppfyllda, har ju hus, bra förhållande, god ekonomi och husdjur osv.. Det enda som fattas nu är ju sonen och giftermål (i framtiden) livet blir komplett när Vincent tittar ut.. Visste sen långt innan att jag ville ha en son som ska heta Vincent, o sambon älskar namnet han med så nu blir det så.. Har bestämt andranamnen också, Carl Vincent Vidar, blir det.. :D hur mår du o så då? Har du haft en bra graviditet? Jag mådde illa i början o så men nu är det mesta utom ryggen bra, har sån fruktansvärd foglossning o förvärkar osv.. Va inne till förlossningen förra veckan o då hade tappen mjuknat lite, så måste ta det lugnare, men det är inte det lättaste med det jobbet jag har, tur att man har en hjälpsam och gullig sambo :)

2014-01-28
94omamma
94omamma

Va kul! :D Så spännande! Så ni har bestämt namn redan, det har nog vi också gjort... Min sambo jobbar i Degerfors...Skulle vilja träffa nån här i Kristinehamn, så man kunde ses innan BF, och efter tillsammans med dem små. Nu när man blir mamma för andra gången så finns det ingen mamma grupp här... Har ni det i d.fors?

2014-01-28
Mamma Riikka
Mamma Riikka

Vi ska få en son vi med.. Han ska heta Vincent

2014-01-27
94omamma
94omamma

Hej! Jag bor i Degerfors ihop med min sambo i vårt nyinköpta hus.. Jag blir 20 i juli och min sambo 29 i februari. Jag är gravid i vecka 27, och detta är vårt första barn.. Vi längtar massor!! :)

2014-01-27
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...