App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tar bara det ena bröstet

Min pojke tar bara det ena bröstet det andra tar han och suger två gånger sen släpper han det. Han har svårt att greppa det. Kommer mjölken att försvinna från det bröstet som han inte ammar på? Jag pumpare ut mjölken från det bröstet men märker att det är nu mycket mindre än det bröstet som han ammar på. Har ni tips på vad man kan gör så att han ska börja amma på det andra bröstet?

2014-01-27
dizdara
dizdara

Han har nu äntligen tagit det vänstra bröstet och har nu ammar så i en vecka:) vi lurade honom och la han på samma sida som han brukar ligga så tog han tillslut bröstet och nu fungerar det fint:)

2014-02-05
dizdara
dizdara

Jag försökte med allt. ..liggamma, lägga bebis åt "rätt" håll på "fel" tutte. Inget funka efter ca3 månader gav jag upp hon fick sen enbart från en och ammade henne ca 1 1/2 år det funka fint för oss.

2014-02-03
K28
K28

Prova med att vända på bebisen. I början så fick jag amma han med kroppen under armen bak mot ryggen på mig påå vänster tutten. Körde även med amningsnapp från medela så han fick ett större & bättre tag. Nu är han 6 veckor och det går att amma utan den :) liggamma är oxå enklare för min kille att ta vänster bröstet. Lycka till!

2014-01-28
Stjarnan21
Stjarnan21

Jag har ett stort och ett litet bröst. Har haft det så även innan jag blev gravid, men skillnaden har blivit större nu med mjölken och jag tror det blev så i början när jag ammade lite mer på det ena för jag hade ett hemskt sår på det andra bröstet. Men jag brukar alltid börja amma på det lilla, så får han äta tills han börjar "klydda" och då byter jag så han äter färdigt på andra. Har funderat på att börja pumpa från "det lilla" bröstet så jag ökar produktionen, men det kanske inte hjälper då. Om man inte ammar från bröstet så försvinner väl mjölken tillslut? Men det finns ju dom som ammar på ett.. Jag är absolut ingen expert så detta hjälpte säkert inte alls :)

2014-01-27
skruttiplutt
skruttiplutt
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...