App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan stygnen gå upp av ev promenad?

Hej! Efter min snabba förlossning så fick jag några bristningar på blygläpparna som dom sydde för säkerhetsskull. Visst sved de lite när jag kissade den första dagen men sen så gick de bra. Och blödningarna ifrån livmodern började avta 2-3 dagar efterråt och va mer vätskskande. Men idag 5 dagar efter förlossningen så va vi ut och gick 2x45 minuter, en sträcka som vanligtvis tar 20 minuter. Men så skulle jag gå och kissa och herregud va de sved där jag blivit sydd och även så började de droppa blod från stygnen. Nu är de 2 stygn som jag inte ser själv, kan de vara så att dom har gått upp av en promenad? Eller kan don börja blöda igen?

2014-01-25
atrogens
atrogens

Jag tappade tre-fyra stygn redan tre dagar efter förlossningen. Dom gör inhet åt det för det räknas som ett smutsigt sår sa dom till mig. Det är ingen fara heller för det läker fint i alla fall.

2014-01-25
burtonmamma
burtonmamma

Tycker du ska göra det du känner är bäst. Gå promenader om du vill, kanske i saktare i tempo osv.. Allt handlar inte vikt. Själv skulle jag bli tokig om jag inte fick komma ut en runda.. Frisk luft behövs det också...

2014-01-25
Hanfra
Hanfra
Bebis på 14 månader

Jag tar de lugnt hela dagarna men kanske hade anledning att ta dom promenaderna. Det är inte så att jag har anledning att bry mig om vikten då jag endast gick upp 7 kilo och dom är redan borta. Och nu eftersom dom inte sitter där så mår jag bättre där nere utan skav.

2014-01-25
atrogens
atrogens

Ta det lugnt!! Så viktigt är det väl ändå inte? Låt kroppen läka!

2014-01-25
jessicamalin
jessicamalin

Att det börjar svida mer nu beror på att läkningsprocessen kommit igång, dessutom går svullnaden ner vilket kan göra att det stramar i stygnen. Att ta promenader är inte farligt, snarare tvärtom, lite motion plus en bra kost gynnar läkningen, dock ska man inte gå ut för hårt, vilket du inte heller verkar gjort. Antar att dom sytt stygn som försvinner av sig självt och det kan ta allt från ca en vecka och framåt, så det är säkert därför du inte ser dom.

2014-01-25
annikak87
annikak87

Stygnen kom ut i badkaret imorse så får känna av under dagen hur de känns om jag kanske får prova med olja jag också :)

2014-01-25
atrogens
atrogens
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...