App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Längtar sjukt mkt... Ja jag vet nu drar jag allt igen :)

Har fått en sjuk stark längtan efter en liten, en tredje. Vi funderar och diskuterar fram och tillbaka. Nu vet jag att jag vill men stora frågan är, orkar jag en gång till...? Har kroniska sjukdomar, en gör att jag blir otroligt trött i perioder. En annat problem är ekonomin, klarar vi en tid med fl igen... Pga att vi vabbat rätt mkt och att jag jobbar deltid har ekonomin blivit mer ansträngd än vi planerade... Så svårt, följa hjärtat eller tänka praktiskt och se till det vi redan har vilket är fantastiska 2fina barn, en underbar man. Jo, hade hemsk sista graviditet också och blev väldigt dålig efter fl... Är inte alls sugen på grav och fl men bebis :) tack för att jag kan få ur mig allt här!!!

2014-01-23
emcb
emcb

Mikolos: ja får hoppas att det går att göra en sådan lösning. Blir ju inte bra för någon annars...

2014-01-25
emcb
emcb

Skjutningen=skjutsningen

2014-01-24
emcb
emcb

Och en till fundering. Min äldsta går i skolan och yngsta i fsk. Skaffar vi ett till barn kommer bebis och jag få bo i bilen pga skjutningen. Tror att jag kommer få lämna en kl8 andra kl9, hämta en kl13 och andra kl14 och någon dag kl12.... Det är faktiskt ett stort minus... Hur löser andra det? Hade vi bott så man kunde promenera till skola/fsk m vagn så hade det varit en sak... När bebis är liten kanske det funkar men när hen är 1år, det blir tufft att släpa i och ut bil så många gånger/dag!

2014-01-24
emcb
emcb

Jag kräktes halva graviditeten och mådde illa under hela, låg inne och fick dropp. Hemsk foglossning som blev värre efter fl, hade täta sammandragningar tidigt så var tvungen att ta det lungt. Var dessutom väldigt trött. Detta gjorde att jag hade dåligt samvete hela tiden mot min son....

2014-01-24
emcb
emcb

Visst e de tråkigt att ekonomin måste va med å bestämma :( men så e de tyvärr. På vilket sätt var din grav jobbig?

2014-01-23
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 8 månader

Och jag vet att det är bara jag och maken som kan besluta vad som är rätt för oss... Men jag behöver få bubbla av mig här med, annars blir nog gubben min tokig ;-)

2014-01-23
emcb
emcb

Busan: precis! Man ska ju skjutsa till vänner, hämta/lämna, dra med småsyskon på äldres aktiviteter osv... Men samtidigt jag älskar mina barn och ett till vore en bonus. Allt blir väl vardag tillslut. Men samtidigt finns det en tjusning med att de jag har börjar bli lite större och självgående vilket ger lite ner frihet i vardagen. Orkar man börja om igen och ge sig in i småbarnstiden i tre år till. Visserligen en underbar tid men även tuff! Ja hur man än vänder sig har man ändan bak ;-)

2014-01-23
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...