App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blir galen!

Sonen har väldigt svårt att sova på kvällarna.. Försöker hålla honom vaken från eftermiddagen tills 8 ungefär då pyjamasen åker på och han får välling osv.. Efter de brukar han vara supertrött, men när vi väl kommer till sängen så vaknar han till och börjar busa och böka i sängen och vill inte alls sova, han somnar efter 00 VARJE kväll, och i skrivande stund så är han fortfarande vaken 00:40.. Vad f..n ska jag hitta på för att då honom att somna?

2014-01-23
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 8 månader

Nädå ska nog slippa bli gråhårig nu iaf ;)

2014-01-24
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 8 månader

Har trappat ner med sovning på em för han somnar inte, igår så var han jätte trött vid 7 på kvällen så då la jag honom, sov i 10 min sen vakna och gallskrek i 2 timmar.. Jag satt bredvid och daska rumpan och till slut så somnade han, sen vaknade han vid 11 så då fick han välling och sen lägga sig mellan oss, och sen sov han till 8 imorse. Peppar peppar! Hoppas den här metoden fungerar, hoppas han hinner få i sig vällingen ikväll så kanske han sover hela natten sen :)

2014-01-24
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 8 månader

Har du provat att natta honom i din säng? Vår son hade en period när han inte kunde somna i sin egen säng men om man la sig tillsammans med honom med lamporna släckta och var tyst så somnade han efter en stund:-) Vi gjorde så att vi tog med hans täcke till vår säng, sövde honom där och sen bar in honom till hans rum, Efter nån månad kunde han somna i sin säng igen:-)

2014-01-23
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...