App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Usch vad ont det gör i mammahjärtat

När jag lämnar minstingen på fsk. Det har gått bra länge nu men nu ifrån ingenstans blir han så förfärligt ledsen när jag måste gå. Han har roligt på fsk och verkar trivas i övrigt. Så det verkar mest vara själva separationen som han tycker är jobbig. Känner mig så usel när jag efter 10pussar och 10 kramar lämnar över en sprattlande och skrikande son till pedagogen. De säger att det går fort över men det känns ju ändå hemskt att gå ifrån honom när han ser så panikslagen ut.... Ville bara få ur mig denna frustration.

2014-01-21
emcb
emcb

Han blir snart 3år. Det har gått jätte bra i över 6mån att lämna honom. Men helt plötsligt vände det. Dock är det bara med mig och inte med pappa, så det är själva separationen ifrån mig som han tycker är jobbig just nu. Jag pratar lite med fröken men min son börjar inte leka utan sitter fast på mig eftersom han vet att jag ska gå. Han försöker göra allt han kan för att dra ut på avskedet. Så därför har vi tillsammans m fröken nu bestämt att efter lite prat, puss och kram säger hejdå istället för att låta honom dra ut på det i evigheter, det blir bara värre då. Fröknarna är fantastiska och jag ser att de gör sitt bästa att trösta. Jag försöker finna tröst i att det går över fort när jag väl försvunnit utom synhåll. Han går ju gärna dit och pratar positivt om fröknarna och kompisarna. Men usch, det är hemskt jobbigt att behöva lämna honom så här.... :(

2014-01-23
emcb
emcb

Sitter hemma medans sonen är sina första timmar ensam på dagis. Gjorde så ont att se att han blev ledsen men jag var stark och vände inte om. Blev så ledsen i bilen. Hade varit bättre att åkt till jobbet så man inte hann tänka så mycket. Men det är väl tur att inskolningen började lite innan så vi fick tid. En halvtimma efter att jag lämnat honom ringde jag upp dagis, då berättade de att han inte varit så ledsen utan satt och lekte med de andra barnen. Mitt tips till alla är att ringa dagis efter en stund och höra så allt är bra :)

2014-01-22
Joohannaa
Joohannaa

Det är det jag bävar för nu när sonen ska börja hos dagmamman..

2014-01-22
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...