App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rh- immuniserad

Finns det någon mer där ute som är Rh - negativ och immuniserad? Är i vecka 14 nu och väntar mitt tredje barn. bebisen är redan satt i specialistvården med höga titrar i mitt blod redan. Har/ är någon här erfarenhet om detta? har ju haft samma med andra barnet men denna graviditet är mycket värre. och det väntas blodtransfusioner till bebisen redan i magen from v20. är rysligt ensam. Och rädd.

2014-01-21
Ziia
Ziia

jag har inte bildat några antikroppar ännu men kanske får spruta efteråt. kan inte de så mkt sen finns det risk att bebis får blodtransfusion som jag fick när jag föddes.

2014-01-22
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 9 månader

Jag fick en spruta efter min första graviditet (jag gjorde abort) så denna graviditet var jag skyddad, så att säga. Kan inte minnas om jag fick en till spruta när sonen föddes i april. Ska man få en efter varje barn eller räcker det med en? Varför måste du göra blodtransfusion?

2014-01-22
Adde86
Adde86

Har positiv blodgrupp och har ändå bildat antikroppar. Vilket är mycket ovanligt. Än så länge ligger mina värden OK. Så har inte behövt nån åtgärd, mer än att ta extra prover. Vad jag fått reda på pga detta är att byta blod på bebis i magen är en väl beprövad metod som redan användes på 50-talet och ska inte vara några problem :) Önskar dig lycka till och att allt ordnar sig till det bästa för dig!

2014-01-21
Lillann82
Lillann82

jag är rh negativ men vet inte om jag är immuniserad elr va det heter. däremot så ska jag få nån spruta efter förlossningen. e i v37 nu.

2014-01-21
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...