App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Inte nöjd....

Hmm Jag har det egentligen ganska bra... jobbar som usk-a -fast tjänst.. lönen är som den är... sambo och två döttrar.. lycklig.. MEN när jag ser alla dessa jäkla statusar påå fb där mina fd klasskamrater går på en massa utbildningar och har ett fint hus osv... då kan jag bli rätt så missnöjd med min tillvaro... är det någon annan som också känner såhär?? Jag är inte den avundsjuka typen och är faktiskt rätt så glad när jag ser att någon kommit längre än mig men jag kan inte hjälpa att jag då blir lite besviken på mig själv över att jag själv inte kommit längre...! Jag har massor med tankar på att plugga vidare men får ändå inte tummen ur ändan:S GAAAH får väl skylla mig själv! :(

2014-01-20
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 17

På fb är allting förskönat. Allas liv är helt plötsligt perfekt men i verkligheten är det inte så! Ta fb med en nypa salt! Såna som har en fin fasad, fint hus, fina bilar osv. Va vet man mer? Jo dom kanske har svårt att få mat på bordet för det? Det framkommer aldrig! Var nöjd med ditt liv, du har allt som många skulle ge vad som helst för att få! :) kommer du fram till att du vill plugga så massa lycka till, vad du än väljer :) Stor kram!

2014-01-21
jessicamalin
jessicamalin

Du verkar ha svaret i din egen fråga. Vad är det du vill plugga till? Gör det. Det är sällan man ångrar att man följt en dröm. Men hus osv finns d oxo många uskor som har. Gälller bara att hitta rött hus vid rätt tillfälle o snåla som tusan föe att få ihop till handpenningen (vilket oftast är lättare sagt än gjort). Men sen verkar du ha det väldigt bra. Tänk att du kanske har nåt som nån annan önskar. Tex dina flickor o ettfast jobb, inkomst. Du har oxo mkt att vara nöjd över :)

2014-01-20
Adde86
Adde86

Gå ur fb då... Bättre det, än att må dåligt av det. Du har ju allt!!!

2014-01-20
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...