App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

smakportioner. när,hur mycket, hur ofta,?

Ska börja med smakportioner för sonen på 5 månader e super intresserad av vad mamma och pappa äter. Bvc tyckte tyckte vi kunde börja lite, men hur gjorde ni? Hur mycket gav ni ?vad gav ni? När och hur många gånger per dag?

2014-01-19
caan
caan

Jag har gett lite kokt potatis och havre några gånger. Han tyckte inte om havre. Jag tänkte lägga till nån frukt men ska nog inte det med tänkte på att han kan tänka sig vid det söta( tack JessicaMalin) . Va olika det är när man börja med regelbundet

2014-01-20
caan
caan

Min son på 4 1/2 mån har börjat smaka lite av den mat vi äter, han sitter med oss när vi äter och en dag blev han så väldigt intresserad av min tallrik å gaffel :) tänkte att det var ett bra tillfälle att börja på när han själv började. Han äter gärna lite mosad banan ibland och nu har vi köpt mjölkfri gröt som vi ska prova i dag:)

2014-01-20
Dollfan
Dollfan

Började med potatis o majs och potatis och morot. Ett kryddmått till att börja med ett par dagar och ökade sakta. Vi började vid 3 månader för att både läkare o sköterskor på bvc rådde oss till det. Vid 5 mån åt sonen nästan bara fast föda så att säga. Mitt tips är att ta det jätte lugnt så kommer de gå finfint! Och introducera mat innan frukten, risken är att barnet ratar maten och vill ha det söta! Lycka till :)

2014-01-19
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...