App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bilfärd

Hejsan! Har en 15 månaders pojke som hatar att åka bil! Även korta turer e jobbiga :( Har honom bakåtvänd i framsätet med mig. Nu e det så att vi ska åka iväg i påsk till min familj som bor 30 mil ifrån. Efter det stoppet ska vi vidare till Gävle som blir ytterligare 50 mil :( Någon som har tips på hur man ska underlätta för honom? Han e en så otroligt rastlös kille som aldrig vill sitta still. Är det kanske bättre att åka på kvällen när han ska sova för natten eller tidigt på morgonen? Tips o förslag av alla de sorter uppskattas! Tack på förhand / Carina

2014-01-19
CarinaSvensson
CarinaSvensson

Ska tillägga att vi har ett fäste som sitter i nackstödet i bak i mitten. Och den ska sitta fast även vid krock har det utlovats!

2014-01-19
jessicamalin
jessicamalin

Ipaden sitter i bak mellan sätena och sonen sitter på ena sidan. Så han sitter ej med den i knäet, och skulle vi krocka åker den framåt.

2014-01-19
jessicamalin
jessicamalin

Min dotter är inte alla glad i att åka långt och hon är 2,5 år! Vi har en bil dvd.. Men vi åker oftast på kvällarna.. Så vi kör nattetid.. Det är vad som passar oss bäst och för dotterns bästa!

2014-01-19
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Nåt att dricka o tugga på. Och om ni har surfplatta eller köpa en dvd som någon ovan skrev. Guld värt! Vi använder min iPad nästan varje gång vi åker bil o lilleman älskar det!

2014-01-19
jessicamalin
jessicamalin

Som lillråttan säger så är dvdspelare ett bra val tror jag, visserligen kostar ju det en 1000 lapp eller nått, men är väl helt klart värt det om han är nöjd :). Sen är det ju bara att köra på med Teletubbies och russin och hoppas att han tycker det är mysigt :). Lycka till!

2014-01-19
stumpan85
stumpan85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...