App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kub test och frågan Vad blir de för något?

Gjorde Kub-testet i torsdags Allt gick bra 1:1244 blev resultatet. Känns så skönt att ha de avklarat .. Trodde bebisen skulle komma 30/7..men blev flyttad till 4/8 :-) Nästa ultraljud blir 28/2 Längtar och hoppas att allt fortsätter gå bra :-) Å som vanligt så kommer den ständiga frågan av släkt och vänner -Vad blir de för sort?? Men jag och min kille har bestämt oss för att INTE !! ta reda på vad de blir :-) Hihi Dom får vänta :-)

2014-01-18
AnnikaÅ
AnnikaÅ

Första gången försökte vi hålla det hemligt med könet men så många tjatade så otroligt mycket så vi berättade för dom som ville veta, men de slutade med att alla till slut ändå visste eftersom alla inte kunde hålla de hemligt för dom som ville ha det som en överraskning, jag själv slant en gång också å råkade försäga mig, inte lätt de där. Den här gången va vi raka direkt med att de e en tjej, vi orkade inte hålla på med strulet det blev förra gången. För mig var det även självklart att göra kub, andra gången mer än första. Mitt beslut hade blivit att avsluta graviditeten om alla tester man gör hade gett dåliga resultat. Med ett barn redan så hade inte jag velat risker hans lycka å familjeliv om vi hade fått ett barn med speciella behov. Jag har sett vad som hänt med alldeles för många familjer för att vilja riskera att vi skulle gå isär pga påfrestningarna det medför. Jag ser efter första barnet behov innan jag sätter ett till barn till världen. Risken finns så klart fortfarande att barnet kan ha någon utvecklingsstörning eller autism eller så men då får vi kämpa på å hoppas på att vår familj e starkare än dom jag stött på innan å även att första barnet inte känner sig förbisedd.

2014-06-23
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 3 månader

Den 9 augusti beräknas vår lilla pojke komma. Förstföderska så räknar med att gå över tiden minst en vecka.

2014-04-04
Mimmijohansson
Mimmijohansson

jag ska få min babys den 30/7 .

2014-03-07
Hanae och Sami
Hanae och Sami

Vi gjorde ett lite tidigare ultraljud igår eftersom jag var lite orolig. Först blev vi glada eftersom hjärtar slog. Sen kom en chock när vi fick reda på att barnet hade gomspalt (LKG-spalt). Och eftersom vi fick reda på det ska vi ta ett fostervattenprov imorgon så det inte är något kromosom fel. Känner bara att världen under mina fötter försvann

2014-03-05
Zagu01
Zagu01

Jag gav min man valet om vi skulle kolla vilket kön på första barnet. Han valde att kolla. Ångrar det inte en sekund. Har sagt att nr2 ska vi inte kolla. Men nu när man har ett till litet knyte i magen så känns det änna bäst att veta. Mest av praktiska skäl. Ska man behöva köpa en ny garderob (har väldigt mycket klänningar sparade), eller har vi allt vi behöver redan. Vi är beräknade 2/8 än så länge. Men får se vad det blir efter RUL i mars.

2014-01-28
Xstasia
Xstasia
Bebis på 7 månader

Vi blev flyttade vid båda UL. Det var sagt att vi skulle ha 13/3, vid kub sa de 19/3 och vid rul sa de 14/3... När lillan kommer återstår att se ;) Och vi tog reda på könet! Tyckte det var skönt att veta så man kan drömma å planera. Och det var tur att vi tog reda på könet, vi var nämligen ganska säkra på att det var en pojk så vi hade nästan enbart killnamn å inredningsplaner för en pojk... Men så fel vi hade! :)

2014-01-18
cajzzza
cajzzza

Första gången tog vi inte reda på könet men andra gången tog vi reda på könet. För mig var det absolut ingen skillnad alls vid förlossningarna, jag var lika taggad och peppar att träffa mina barn. Spelade absolut ingen roll om jag visste eller ej, man vill ju se sitt barn!

2014-01-18
emcb
emcb

Kan förstå de LeonoraD
När min syster väntade nr 3 Så vägrade bebisen visa sig.. Och hon sa att de var sån adrenalin kick när hon skulle föda ..bara för att hon inte visste könet på bebisen :-) Hon fick sin tredje pojke den gången :-) .. Men vist undrar man vad man har i magen :-) Lång väntan på Augusti :-)

2014-01-18
AnnikaÅ
AnnikaÅ

Jag tog reda på vad det var för kön, ångrade det i efterhand!!!! Inte nog med att en förlossning är så speciell och om man inte vet kön så är det mer speciellt som en julklapp nästan haha!!!

2014-01-18
batgirl
batgirl

Så spännande :-) Hoppas du mår bra? Själv mår jag utmärkt :-)

2014-01-18
AnnikaÅ
AnnikaÅ

Va kul! Jag är oxå beräknad till 4/8 :)

2014-01-18
lindiz83
lindiz83
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...