App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kub test och frågan Vad blir de för något?

Gjorde Kub-testet i torsdags Allt gick bra 1:1244 blev resultatet. Känns så skönt att ha de avklarat .. Trodde bebisen skulle komma 30/7..men blev flyttad till 4/8 :-) Nästa ultraljud blir 28/2 Längtar och hoppas att allt fortsätter gå bra :-) Å som vanligt så kommer den ständiga frågan av släkt och vänner -Vad blir de för sort?? Men jag och min kille har bestämt oss för att INTE !! ta reda på vad de blir :-) Hihi Dom får vänta :-)

2014-01-18
AnnikaÅ
AnnikaÅ
Barn på 3 år och 5 månader

Vi tog reda på könet för båda ville enklare o köpa/inreda rummet. Vi har alltid sagt Max till magen så nu äre en Max där inne :) ja tycker man får göra som man vill alla har egna uppfattningar om att veta kön eller inte. Ja ångrar de inte iallafall :)

2014-06-24
Erikaaa
Erikaaa

Första gången försökte vi hålla det hemligt med könet men så många tjatade så otroligt mycket så vi berättade för dom som ville veta, men de slutade med att alla till slut ändå visste eftersom alla inte kunde hålla de hemligt för dom som ville ha det som en överraskning, jag själv slant en gång också å råkade försäga mig, inte lätt de där. Den här gången va vi raka direkt med att de e en tjej, vi orkade inte hålla på med strulet det blev förra gången. För mig var det även självklart att göra kub, andra gången mer än första. Mitt beslut hade blivit att avsluta graviditeten om alla tester man gör hade gett dåliga resultat. Med ett barn redan så hade inte jag velat risker hans lycka å familjeliv om vi hade fått ett barn med speciella behov. Jag har sett vad som hänt med alldeles för många familjer för att vilja riskera att vi skulle gå isär pga påfrestningarna det medför. Jag ser efter första barnet behov innan jag sätter ett till barn till världen. Risken finns så klart fortfarande att barnet kan ha någon utvecklingsstörning eller autism eller så men då får vi kämpa på å hoppas på att vår familj e starkare än dom jag stött på innan å även att första barnet inte känner sig förbisedd.

2014-06-23
stiina123
stiina123
Bebis på 7 månader

Vi bestämde oss redan innan KUB-test att föda barnet oavsett odds och att inte göra något fostervattenprov heller. Nu blev oddsen 1:2048, så vi känner oss ganska lugna. Min man har ett ett sjukt barn o ett missfall sedan tidigare o jag är snart 40, så vi tar risken med det barn vi får.

2014-06-23
Verper
Verper

Jag ska få min babys den 14/7. Vi ville inte veta könet på barnet så vi är så nyfikna på va det blir :)

2014-06-23
Juliana87
Juliana87

Den 9 augusti beräknas vår lilla pojke komma. Förstföderska så räknar med att gå över tiden minst en vecka.

2014-04-04
Mimmijohansson
Mimmijohansson

Vi väntar vårt 3:e barn och var på UL idag. Hade räknat helt rätt och BF är 9 augusti 💕 vi väntar en liten töis, så tredje gången gillt då vi har två sorkar sedan tidigare.👍

2014-03-12
Dexmum
Dexmum

Zagu01 det går säkert bra! Det finns så mycket annat som kan gå fel! Hoppas ni får ett bra besked 🌸

2014-03-12
Dexmum
Dexmum

jag ska få min babys den 30/7 .

2014-03-07
Hanae och Sami
Hanae och Sami

Vi gjorde ett lite tidigare ultraljud igår eftersom jag var lite orolig. Först blev vi glada eftersom hjärtar slog. Sen kom en chock när vi fick reda på att barnet hade gomspalt (LKG-spalt). Och eftersom vi fick reda på det ska vi ta ett fostervattenprov imorgon så det inte är något kromosom fel. Känner bara att världen under mina fötter försvann

2014-03-05
Zagu01
Zagu01

Vi tog reda på könet, men berättar inte. Och de kläder mm som jag tänker köpa kommer passa bägge könen, för de kan ju se fel.

2014-02-26
Verper
Verper

jag ska få min bebis den 6/8 :)

2014-02-26
shnaa
shnaa

Jag gav min man valet om vi skulle kolla vilket kön på första barnet. Han valde att kolla. Ångrar det inte en sekund. Har sagt att nr2 ska vi inte kolla. Men nu när man har ett till litet knyte i magen så känns det änna bäst att veta. Mest av praktiska skäl. Ska man behöva köpa en ny garderob (har väldigt mycket klänningar sparade), eller har vi allt vi behöver redan. Vi är beräknade 2/8 än så länge. Men får se vad det blir efter RUL i mars.

2014-01-28
Xstasia
Xstasia
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...