App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vagnbekymmer för tre barn...

När femman kommer i sommar, är då fyran 15 månader... Så syskonvagn, inget snack om saken... Sambon är nöjd med babytravel Dublin syskonvagnen vi köpte. '09, Men den har vi slitit ut(!!)... Jag tillät dåvarande tvåan sitta mellan, ovanpå, suffletterna, även om det slet lite extra. Trean kommer precis hinna fylla 3 år, han är så lugn, lite blyg och tillbakadragen, och 'liten', sitter gärna i vagnen med sin snutte... Tvåan kommer vara 4,5 och första kommer snart fylla 7, så de får ju gå... Jag gillar babytravel, och vill ha barnen bredvid varandra... Det jag funderar på är om jag ska ha en tredje syskonsits i mitten, ovanför de två ordinarie sitsarna, som tydligen endast fungerar på Dublin... Och då ha mjuklift till bebis. Eller... Om jag chansar på att trean orkar stå på ståbräda, på en vanlig (LAS vegas) syskonvagn. Och då ha liggkorg till bebis... Hur skulle ni välja??

2014-01-18
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Jo, i sommar skulle ståbräda räcka... Men när vintern kommer igen... Hmm...
Kanske köper Dublin, och både ståbräda och syskonsits och ser vilket som fungerar.. Sånt brukar vara lätt att sälja vidare om behovet ändras.

2014-01-18
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Det finns ståbräda med pall, det kanske är ett alternativ annars? Vi väntar nr 3 till mars och då kommer äldsta vara 2 år och 9 mån, hon är iofs inte mycket för att åka vagn så jag tänker syskonvagn + ståbräda eller vagn + bärsele.

2014-01-18
Leiijha
Leiijha
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...