App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan man bli galen....

Har en dotter på snart fyra månader och njuter i fulla drag men nu är det så här att vi bara bor ca 150m ifrån mina svärföräldrar och visst ska inte säg att de är jätte snälla på alla sätt och vis men min svärmor kan alltså dyka upp som gubben i lådan..... Innan dottern kom så va det ett jävla ringande om allt och inget. Det har lugnat sig men nu kan hon stå och ringa på dörren ifall jag inte svarar i telefon och just på denna tiden när vi vilar på eftermiddagen efter 14. Har jag inte låst dörren så kan hon mycket väl ropa innanför dörren. Fattar liksom inte att det ammas och vilas och inte kan springa till dörren. Men samtidigt så är hon givetvis väldigt glad för sitt barnbarn och vill väl. Usch känner mig hemsk men lite påfrestande. Man har ju en helt annan relation till sin egen mamma. Nu har jag kräkt av mig...

2014-01-14
Annalindeberg
Annalindeberg
Bebis på 12 månader

Skönt du får distans! Det är det jag känner jag behöver och blir tyvärr att jag tar avstånd och skiter i och svara

2014-01-14
Annalindeberg
Annalindeberg

Bara så trött att man ska behöva förklara sig då hon flera gånger stövlat in när vi vilat. Så borde veta men så fruktansvärt disträ och det är bara sjukdomar som rör som rör sig i huvudet men som inte är några sjukdomar att prata om... Känner mig som en riktig bitter....a :)

2014-01-14
Annalindeberg
Annalindeberg

:) ja skylt kanske funkar. Det roliga är i kråksången är att det var hon dom sa vid ett tillfälle att jag skulle låsa dörren för annars brukar jag ha dörren olåst när jag är hemma.

2014-01-14
Annalindeberg
Annalindeberg

Klart man kan, har du testat säga till henne att lugna ner sig lite, att du vill ha lite lugn och ro? Att du ammar och inte kan springa ifrån hursomhelst? Att du gärna vilar en stund när barnet ändå sover?

2014-01-14
Yrwen
Yrwen

Sätt en skylt med 'bebisen sover ' på ytterdörren! Lås sen dörren.

2014-01-14
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...