App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp!!!!

Tidigare ikväll när jag nattade dottern så förde hon min hand till sitt kön! Hon är bara 17 månader och har blöja "för" men jag kände mig fruktansvärt obekväm med hela situationen och varje gång jag drog undan handen så förde hon dit den igen. Detta är första gången det händer, men eftersom att jag kände väldigt obehag och sedan lät tankarna snurra. Så undrar jag nu om detta är något man ska vara uppmärksam på? Betyder det något? // en väldigt upprörd mamma

2014-01-11
Ung_mamma
Ung_mamma

Jag vet faktiskt inte varför obehag kom över mig. Har aldrig varit i den situationen tidigare och som hennes mamma kändes det bara "fel". Eftersom att hon endast är 17 månader så förstår hon inte heller om jag säger "Nej, mamma vill inte ha sin hand där". Blev förlägen av situationen, samt att tankar som "betyder detta något?)", "Är detta något jag borde uppmärksamma?", "Har hon varit med om en situation som jag inte är medveten om?". Många tankar som dyker upp när man som förstabarns mamma är med om en ny situation. Dock har ni lyckats lugna mig något :)

2014-01-11
Ung_mamma
Ung_mamma

Vad är det du tänker på som gör dej så väldigt obekväm? Jag tycker bara att du ska ta bort handen och så kan du ju säga till henne att du inte vill ha din hand där, för det är hennes snippa... Eller nåt:-) min äldsta son har perioder då han gärna vill stoppa in händerna innanför både tröja och byxor på mej, men jag gör ingen affär av det utan tar bort hans händer och säger att jag inte vill att han pillan där på mej. Inget att bekymra sej för:-)

2014-01-11
Emeliek85
Emeliek85

.

2014-01-11
Ung_mamma
Ung_mamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...