App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kopparspiral

Vad har ni för erfarenheter av kopparspiral? Ska sätta in en om två veckor och är lite nyfiken. Har bara mått dåligt av hormonpreparat så då sa bm att spiral var ett bra alternativ. Hur har det varit för er?

2014-01-10
Kallunkan
Kallunkan

jag har kopparspiral som jag satte in i maj förra året och fram tills november fungerade den utan problem men sedan november har jag haft oregelbunden mens (kan ibland vara ca 2v sen ) plus olika mängder blod, ibland lite och senast var det massor, har inte haft så rikliga blödningar sen jag började få min mens. kanske är normalt, inte vet jag. xD

2014-02-24
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Anade att det var så för jag hade molvärk från det att jag satte in den men så fick jag sammandragningar så jag gick till BM och då var den så gott som ute, testade en gång till senare men det blev lika då. Lite skumt må jag säga inte som riktiga värkar mer som kraftig mensvärk/förverkar typ

2014-02-05
Helbeng
Helbeng

Oj vad skumt ! Hur kändes det? :D

2014-02-05
Kallunkan
Kallunkan

Jag har tyvärr fött ut två välsvarvade spiraler ;) tyvärr är det inte alla som kan ha spiral för jag har bara hört bra om det

2014-02-05
Helbeng
Helbeng

Vad skönt att höra att vissa är nöjda med spiralen! Jag har satt in min och det gjorde inte ont, dock hade jag ont i en vecka efter insättning, kändes som värkar! Blödde också nästan en vecka, förut var det bara fyra dagar men antar att det är ett pris att betala om man vill vara utan oönskade bebisar och hormoner :)

2014-02-04
Kallunkan
Kallunkan

Det gjorde inte alls ont att sätta in den. Jag känner den inte heller. Men tyvärr gjorde min man det. Men när ja va på mvc så såg hon att ena tråden va för lång så hon klippte den. Efter det så e allt bra :) tyvärr blöder jag mer än innan :/ typ niagra fall :( men annars e de super 👍

2014-02-03
jacquelinear
jacquelinear

Jag hade mensvärk två veckor av fyra med kopparspiral. Kändes lika som under latensfasen, kunde inte köra bil bl.a. Plus att jag blödde som en häst.

2014-01-12
burtonmamma
burtonmamma

Men åh va obehagligt att de misslyckades med insättningen! Hoppas det går bra nästa gång!

2014-01-12
Kallunkan
Kallunkan

Jag har haft en sedan november. Kändes lite när den skulle in men sen inget. Har inte fått ngn mens än men ammar delvis fortfarande. Den enda skillnaden jag märkt hittills är rikligare flytningar.. hittills super nöjd!

2014-01-12
Johanna
Johanna

Jag är väldigt nöjd med kopparspiral! Kände inte när dom satte in den. Men jag får värre mensvärk och rikligare flöde på mensen! Min sambo kan känna trådarna ibland! Men jag älskar den, slippa tänka på en massa tider å skit! Och när tiden är inne för ett dyskob så är det bara att ta ut den å allt ska funka direkt😊

2014-01-12
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 3 månader

Hade tid för insättning i onsdag. Hon misslyckades hämtade enens kollega hon misslyckades med.. Fick remiss till kvinnokliniken.. Fan vad jobbigt det kändes efteråt! Ångrade mig nästan nu... Men tydligen kan dom ge bedövning innan på kvinnokliniken så ska be om att få det. Och får jag inget går jag därifrån!

2014-01-11
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 7 månader

Jag fick fler dagar med mens (11 dagar) och blödde väldigt mkt 7 dagar av dessa. Sen gjorde det ont vid sex och om jag satte mig för fort. BM sa att den satt rätt men att jag hade en känslig livmodertapp.

2014-01-11
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Okej tack alla! Det verkar va väldigt blandat. En kompis fick infektion och tyckte det gjorde jätteont så blev lite nervös. Bm sa att insättningen inte skulle göra ont och prylen är liten men den ska ju upp en bit :p tycker ju att gynundersökningar gör ont, värsta under förlossningen tyckte jag! Förutom den hemska latensfasen.

2014-01-11
Kallunkan
Kallunkan

Skönt att ni är nöjda. Som tur är så är vi inte lika ;-) jag fick sådan otrolig mensvärk, det var det som gjorde ont

2014-01-10
saranelson
saranelson

Gör det ont ?

2014-01-10
sebbemalin
sebbemalin
Barn på 3 år och 6 månader

Jag satte in en koppar spiral i oktober , och har vart super nöjd:)

2014-01-10
Wiggo123
Wiggo123

Hade ont inte har ont

2014-01-10
saranelson
saranelson

Tyvärr har jag bara dåliga erfarenheter av kopparspiral 😞 blödde som syndafloden själv och har ont. Nu satte jag in en hormonspiral för 1 mån sen och hoppas att det blir bättre. Hoppas att det går bättre för dig :)

2014-01-10
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...