App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Besvärlig tatuering!!!!

Har en tatuering från underarmen, från armbågen till handleden, det är en text.. Jag gjorde den för över 2 år sen, den läkte fint och har aldrig haft problem med den.. MEN nu har den svullnat på vissa ställen och kliar så att jag snart blir tokig! Vad kan de bero på? O vad ska jag göra? Har fler tatueringar (gjorda av samma person, väldigt nogrant och rena nålar) och de har ja aldrig haft problem med heller. Är inte torr eller nått heller, o nu har jag smörjt med helosan.. Men klådan och svullnaden kvarstår. Hjälp innan jag kliar sönder armen!

2014-01-09
94omamma
94omamma

Tack för era svar, men detta var ju ett tag sen nu, hihi :) så det har gått över, men återkommer då och då, så jag smörjer med lite helosan när det drar igång o kliar, så är det bra igen dagen efter :)

2014-03-27
94omamma
94omamma

får också så till å från på alla mina.
brukar smörja dem lite..

2014-03-27
osisen
osisen

Inte helt ovanligt det där.
Det är en allergisk reaktion mellan bläcket och något annat.
Tex så svullnar de röda och gula partierna på mina handtattueringar ibland när jag vart i solen.
Har hänt efter jag ätit "ovanliga" grejjer också.
Bara kyl å låt bli att pilla.
^__^

2014-01-10
LillKakan
LillKakan

Såg nu va konstigt jag hade skrivit i texten.. Haha! Överaktiv hjärna.. Aha, bara o smörja då, men klådan kvarstår ju ändå, kan man smörja med kortison?

2014-01-10
94omamma
94omamma

Jag har flera tatueringar och den jag har på ryggen gör likadant i bland. Ibland känner jag den jättetydligt och då klart den också precis som du säger. Ja även den på armen gör då ibland när jag tänker efter. . Dock har jag aldrig känt av den i nacken Vad jag vet

2014-01-10
osisen
osisen

Väldigt konstigt? Det är liksom själva tatueringen som är svullen, inge andra utslag nån stans eller så.. Har vart sen igår.. Vet att jag hade så nån gång i somras att de kliade men det gav sig efter nån vecka, men varför blir det så?? Det är lite konstigt.. Med tanke på att jag har haft den så länge 😐

2014-01-09
94omamma
94omamma

Låter konstigt? Men min på underarmen kan också klia som attans ibland men det brukar ge sig efter nån vecka eller så. Hur länge har det vart så?

2014-01-09
jessicamalin
jessicamalin

Konstigt eftersom det är 2år sedan du gjorde den. Det kanske är ett eksem och bara slumpen att det är vid tatueringen? Testa smörja med cortison.

2014-01-09
emcb
emcb

Är ju gravid, men kan de ha nått med saken att göra?

2014-01-09
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...