App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Slut på mjölk?!

Kan man få slut på mjölk?! Min bebis börjar ibland gråta då han ligger och ska äta :-/. Eller är det för att han kanske inte får ut ngt ut just d bröstet eller att han bara kan va trött och inte orkar jobba för maten?! :-(. Vill ju kunna fortsätta amma tills han iaf är 6 mån..

2014-01-09
Roxia
Roxia
Barn på 1 år och 11 månader

Har du prövat napp? Bebisar har ett stort snuttbehov och vissa kan tröstas med nappen när de vill snutta!

2014-01-10
andreafure
andreafure

Har ni ngr tips på hur man tröstar barnet på annat sätt än via bröstet eller om man ska låta det vara så?? Han e verkligen otröstlig tills det att man lägger honom vid tutten. Vagga i famnen funkar inte heller tyvärr :-/. Lite jobbigt att han är så pass otröstlig ibland :-(...

2014-01-09
Roxia
Roxia
Barn på 1 år och 11 månader

Det kommer tillväxt perioder då barnen äter p äter å de verkar som man inte alla har tillräckligt med mjölk men sen efter någon vecka så e det som vanligt igen. Då har bebisen själv sett till att öka produktionen så den passar sina nya behov. . Det e ganska bra uttänkt det där nämligen ..
sen e klart mjölken säkert kan ta Slut men oftast är det nog bara tillfälligt.

2014-01-09
osisen
osisen

Min mjölk tog slut fast jag ammade och ammade och åt och drack hela tiden :( jättetråkigt men gick över till ersättning sen och ungen blev jätteglad och nöjd så det är tur att det finns ersättning ifall amningen inte går :)

2014-01-09
Kallunkan
Kallunkan

Tack hörni. Det är bara det att det är hjärtskärande när liten bara gråter och gråter. Sen verkar det enda sättet att trösta honom vara via bröstet :-(...

2014-01-09
Roxia
Roxia
Barn på 1 år och 11 månader

Amningshjälpen finns på Facebook! Prata med dom där, de är experter!

2014-01-09
Sunsweet
Sunsweet

Nästan alla bebisar har en ökningsperiod omkring den åldern. Då måste de äta mycket mer än vad de tidigare behövt. Om du ammar så fort barnet vill, dygnet runt, tar det för de flesta omkring tre dygn för mjölkproduktionen att komma ifatt efterfrågan. Ta det samtidigt så lugnt du kan och drick mycket vatten. Om du däremot börjar komplettera med ersättning, är risken mycket stor att din mjölk bara fortsätter att minska och räcker till allt sämre.

Vill du prata med experter på området, råder jag dig att kontakta amningshjälpen.

2014-01-09
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...