App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sea band mot illamående

Är inne på min femte dag med konstant illamående på grund av graviditeten. Känner att jag inte har kunnat ta hand om min dotter dessa dagar eftersom att toaletten har varit min bästa vän. Läste om fenomenet "Sea band" som går att köpa på nästan varenda apotek i landet. Bestämde mig idag för att köpa dessa och allt har förbättrats något kolossalt! Dottern har fått tillbaka sin mamma och jag kan nu sköts hemmet! Har alltid varit emot att ta tabletter och särskilt under graviditet eftersom att man inte vet vad barnet får i sig. (Självklart ska man ta tabletter som är ett MÅSTE) men är anti mot Ipren, alvedon och liknande.. Dessa armband har ingenting som går in i kroppen utan skapar enbart ett tryck på handlederna som gör att hjärnan signalerar så att illamåendet försvinner! Fungerar säkert inte på alla men värt att testa anser jag. Kostar mellan 140-150 beroende på vilket apotek man besöker, och man återanvänder dom vilket innebär att de kan användas under hela perioden man mår illa :) Jag tycker dessa är kanon!

2014-01-08
Ung_mamma
Ung_mamma

Vad synd att det inte fungerat för er! :/ Här fungerade det kanon! Mådde väldigt illa med min förra graviditet också men då var det hanterbart + att jag enbart hade mig själv att tänka på. Nu är det annorlunda när illamåendet hindrar mig från att ta hand om det barn jag redan har :/ Hoppas att banden fortsätter hjälpa då min kropp har fått mer näring i sig under dessa få timmarna än under hela de 5 dagar jag har mått illa :)

2014-01-08
Ung_mamma
Ung_mamma

Jag går in i v36 imorgon och har fortfarande illamåendet kvar. Har ätit medicin sedan v5, hade sea-band fram till v20 då jag fick eksem av dem samt fått akupunktur 2-3ggr/v sedan v10. Det som hjälpt mest är akupunkturen som jag starkt rekommenderar. Mådde även så här med dottern (som är 2,5år nu) så det har varit en lååång graviditet. Hoppas det går över för er snart!

2014-01-08
Percas
Percas
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...