App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

5 veckors fasen

Har en liten bebis som är i den s.k 5 veckors fasen. På morgonen och dagarna är allt bra, men runt 16-17 tiden, fram till 22-00 då hon somnar för natten, (nätterna är dom vanligt, med god sömn och endast vaken då hon vill amma.) blir hon så ledsen å gnäller nästan hela tiden. Ingenting duger eller är nog bra, det enda som fungerar gör tillfället är att ligga och kramas hårt i min famn varvat med små korta stunder med amning. Det svåraste är att jag inte ens kan lämna henne i vagnen i 2 minuter för att kunna rasta hundarna utan att hon gråter. hon är verkligen jätte mammig! Hur var era små i den fasen? Hur länge varade den för er och hur gjorde ni för att få dom någorlunda nöjda?

2014-01-07
KelTec
KelTec

Min son var också jättegnällig pga gaser så vi testade med pysventil och den var super! Sen kan ibland ett bad göra att de blir lite lugnare. Fungerar här iaf :)

2014-01-09
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 5 månader

Min son har blivit likadan! Lite jobbigt med hundar å allt nu när sambon jobbar kväll :/ men beställde en bärsele idag så får hoppas på att den blir omtyckt av lill-killen :)

2014-01-08
elenor92
elenor92

Min älskade bärselen under de perioderna. Och jag hade två händer fria och kunde pyssla med annat men ändå ge närhet och trygghet!

2014-01-08
emcb
emcb

Blir hon mätt då? Du kanske inte släpper ifrån dig ordentlig med mjölk. Min tös fick bättre ro efter att jag sovit på kvällen en stund men bäst blev det när vi började med ersättning

2014-01-08
Helbeng
Helbeng

Magdroppar har vi redan då hon var väldigt gasig under de första veckorna. Ska prova att massera henne lite mer än vi gjort också och hoppas det hjälper om det är det som är problemet :) Tycker så synd om henne för man ser hur trött hon blir/är men hon totalvägrar somna under de här timmarna också.

2014-01-07
KelTec
KelTec
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...