App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vill inte sova i sängen.

Vi har en kille på 2 månader och man kan inte lägga han ifrån sig. Han sover hur bra och länge som helst hos en, men så fort man lägger han så vaknar han. Vi har testat vetekudde som värmer upp sängen och lägga något som luktar oss men inget hjälper. När mannen jobbar blir jag sittandes i soffan med han i famnen och kan inte lägga han i från mig. Snälla kom med tips.

2014-01-06
Pytttsan
Pytttsan

Tack för alla svar :)

2014-01-07
Pytttsan
Pytttsan

Vi har också en kille på två månader och det är precis likadant här! Han sover hur bra som helst på nätterna men på dagarna vill han helst ligga på mig eller hos mig :) jag har börjat använda bärsele nu när han tittar och är med, annars passar jag bara på att njuta, dröjer inte så länge förrän han inte alls vill ligga hos sin mami :) haha!

2014-01-06
skruttiplutt
skruttiplutt

Min lilla kille på 1 månad är precis likadan! Sover i timmar i famnen men när så fort man lägger ner honom vaknar han efter 2 minuter. Man får ju inte så mycket annat gjort på dagarna. Köpte en bärsjal men jag har inte vågat använda den, ska nog köpa en sele istället så jag kan få lite gjort under dagen :)

2014-01-06
elenor92
elenor92

Mina har varit så när maten inte räckt. Lite ersättning efter amningen och vips kunde de sova timmar i sträck i egen säng...

2014-01-06
solskensmamman
solskensmamman

Det är nog bara att finna sig i. Min dotter på ett år har extremt närhetsbehov och har i princip varit i famnen från första stund. Skaffa bärsele om du blir trött i ryggen och har saker du behöver göra

2014-01-06
Jane_89
Jane_89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...