App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

värker i magen, v.14

Känns inte som växtvärk, känns som livmodern hängde i en skör tråd... Varje gång jag går på toa, hostar, nyser eller vänder mig för fort i sömnen sticker det till och blixtrar i magen. Har konstant mensvärk med allt som hör till. 24 h/dygnet. Jag tror att jag kände när jag blev befruktad ett par dagar efter samlag, det stack till så! Kändes som om det var en större spermie som trängde igenom... Tänker att det inte borde kännas, men magkänslan säger mig att jag har rätt. Har fyra pojkar sen innan och har mått liknande med alla, inne i v.14 nu... Förutom att min hy är förstörd och denna konstanta värk i magen. Inte orolig för missfall längre, men fundersam på varför jag får ont... Detta är sista barnet och jag önskar mig en tjej, tänker att om fallet är så att det faktiskt är en tjej (känns mycket annorlunda denna graviditet) så kanske det helt enkelt är så här att bära ett annat kön... Eller är det helt taget ur luften? Vill bara höra att det är normalt och att graviditeten och förlossningen gick bra ändå... Eller kan jag vänta mig problem?

2014-01-06
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Här brukar inskrivningssamtalen vara i v.8-10... Men med fyra små och juletider så drog det ut på tiden att jag ringde... Mitt eget fel, de hade dåligt med tider...
Ja, det är en milstolpe nr man börjar känna rörelser... Man nojjar sig tills dess helt enkelt.
Går det inte över eller lättare så ringer jag igen.

2014-01-07
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Hejsan! Jag läste ditt inlägg och tänkte undra om hon har samma värk som jag har haft.? Jag är nu i v 26, redan när jag fick reda på att jag blev gravid har jag haft typ mensvärk det va de som gjorde att jag gjorde gravidtest. Sen fick jag praktik i en affär, runt v 14, sen dess hade jag så sjukt jobbiga smärter i magen, gjorde så ont vissa dagar att jag inte kunde ta mig upp ur sängen. Jag har varit på läkarbesök efter läkarbesök med min magsmärta men ingen har hittat något alla säger olika, det senaste jag fick som svar va att livmodern växer och att det va växtvärk. Min tanke va: den växer la för fan inte varje dag hela dagarna??.. Nu sen jag slutade praktiken och går hemma arbetslös har magvärken upphört mestadels men kan återkomma ibland med kraftig smärta plus illamående.. Ge inte upp, tror du och känner att du vill ha andra råd från läkare så kontakta dem.. Dem kan ju knappast neka dig hjälp eller annat.. Dem är nog vana vid gravida tjejer/kvinnor som ringer och ställer alla möjliga frågor varje dag! Jag är nog en av de mest nojiga tjejer som ringt.. Iaf i början av min graviditet, nu känner och ser jag hur min lille bebis rör sig hela tiden så då blir jag lugnare;) lycka till med graviditeten!!:)

2014-01-06
Emma_14
Emma_14

Jag frågade om tidigare ul när jag ringde Mvc i torsdags... Men fick svaret 'det får vi ta ställning till under ditt inskrivningssamtal!'... vilket är 31/1, kommer då vara v.16+5. Hon sa att då är det ändå nästan rul, så det blir nog inget annat.
Men jag klagade inte så mycket heller... Kände att "äh, jag är ju van, det går över..." men ja... Vet inte...
Det sticker och hugger inte konstant, men mensvärken är där hela tiden... Bita ihop då...

2014-01-06
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...