App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När kommer detta tider ??

Det börjar närmar sig in förlossning för min tvillingar jag börjar blir rädd nu :( Jag är bara i veckan 32+6 så jag vill att de stanna kvar för jag vill att de mår bra o är stora .jag undra vad som händer om du kommer ut nu kommer de mår bra skulle man helst vilja att de stannar kvar liten till ??? Så oroligt för mina små pojkar 😭

2014-01-04
Arisamagnusson
Arisamagnusson

Jag fick mina tvillingar v 34+2 och dom mådde jätte bra. De var var tvilling 1 som fick sond matas i 6 dagar och både låg i värme säng. Fick stanna kvar för jag ville inte åka hem med sond.. Lycka till :)

2014-01-29
Rindfalk
Rindfalk

Tack för svaret ska försöka inte vara oroligt 😃

2014-01-05
Arisamagnusson
Arisamagnusson

Kan lugna dig lite tror jag. Nästan alla tvillingar föds mer el mindre för tidigt. I v 33 brukar det vanligtvis inte vara några större problem, dom kan behöva hjälp att äta (sond), mer värme och behandlas för gulsot. Detta är mindre problem, inget som betyder något i det långa loppet. Har jobbat som sjuksköterska på Neonatal i mer än tio år så jag vet detta. Naturligtvis är det jobbigt ändå för er föräldrar mer för oss som jobbar med detta så är detta inga allvarliga problem alls. Det är oftast kortvarigt och kan lika gärna drabba ett fullgånget barn. Det kommer gå jättebra!!

2014-01-04
caipet
caipet

min dotter föddes i v 32 + 1 oxh det blev två månader på sjukhus pga av komplikationer och otur.. mrn nu är hon en glad tjej på 6 månader och 7 kg:)

2014-01-04
josefinejimmy
josefinejimmy
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...