App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som har varit med om

att ens 7-åriga barn börjat vilja peta i kontakuttag?

2014-01-03
pling75
pling75

Ja, tror som Fideli73 här, och vi har som sagt förklarat för henne att man inte får göra så, just för att det är jättefarligt. Vet att hon blir "rädd" om pappa eller syrran hennes skällt på henne om det, för nere hos mig på jobbet så klamrade hon fast sig på mig, och vi förklarade för henne att man inte får göra så. Det jag reagerar på är att detta förekommer hos exet, men som tur är, inte här hemma hos mig.

2014-01-05
pling75
pling75

Har jag aldrig varit med om. Men, hon är ju 7 snart 8 år och då går det ju och föra en diskussion med henne att det är farligt och att så får hon inte göra.

Om jag skulle gissa dock så kan det ju vara att hon vill få mer uppmärksamhet!?

2014-01-05
Fideli73
Fideli73

Ingen mer som kan ha lite tips på hur man får en 7 åring att inte försöka med att peta i eluttagen? Detta har skett hos exet, men inte här hemma hos mig, som tur är, så, exet fick köpa petskydd. Det värsta är ju att jag inte vet om jag vågar låta henne vara hos pappa igen, även att hennes storasyrra också är där. Tänk om något händer henne när hon är där?

2014-01-04
pling75
pling75

Ja, det är det! Min lilla är 7½, 8 i maj, och i början på veckan kom exet ner med båda döttrarna till mig på mitt jobb, och berättade detta bl a, han har köpt petskydd att sätta upp hos sig. MEN nu när mina döttrar är här hemma, så slog det mig förut idag; Min "lilla" dotter har inte varit och petat eller förskt peta i vägguttagen här hemma. Frågade henne om detta, och varför hon gör det hos pappan, men inte här, men fick svaret; Jag vet inte

2014-01-03
pling75
pling75
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...