App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hypospadi

Min son föddes 6 dec och då såg vi att han har hypospadi. Det är när urinröret inte växt hela vägen upp till ollonet. Han har en mild form av detta. I mars ska vi träffa läkarna i Lund för första gången. Men jag undrar om det är någon här som har erfarenhet av detta och vill dela med sig av sina erfarenheter? Tex hur många operationer, hur länge stannade ni på sjukhuset, hur gammal var pojken vid operationstillfället osv.

2014-01-02
Duhittademig
Duhittademig
Barn på 3 år och 3 månader

Hej!

Har en kille på 1,5 år som ska göra operationen om två veckor. Tänkte höra hur länge behövdes kateter samt hur länge hemma från förskola?

2021-03-10
Linnösd
Linnösd
Barn på 2 år

Hur länge fick din son ligga inne? Hur lång tid tog op? När kunde han gå tillbaka till förskolan? Min son har grad 2 och ska opereras den 1/2. Dåligt med information.

2021-01-20
Jossemamma
Jossemamma
Barn på 2 år och 1 månader

Hej.
Vi hade aldrig hört talas om hypospadi innan vår son kom. Han är idag 5 månader och Vi har varit i Malmö och pratat med kirurgerna. Dem ska operera honom i början av nästa år.
Vår lille kille har svår hypospadi vilken innebär att urinröret inte växt ut utan att han har ett hål under penisroten. Blir minst 2 operationer för honom.
Om någon är intresserad kanske man hade kunna hålla kontakten så sönerna har varandra att prata med senare i livet. Har förstått att detta är någon som man helst inte talar om.

Om någon är intresserad får man gärna höra a sig till mig på Mail malin_elmstrom@hotmail.com

2020-08-28
Malinus88
Malinus88
Bebis på 13 månader

Har själv haft detta opererades när jag gick på lågstadiet låg nog en vecka i Linköping och sen en del efterkontroller och så klart bandage ett tag efter kan tänka mig att dom kommit längre i tekniken idag.

2017-03-23
mmbagarn
mmbagarn

Tämligen mycket överkurs, men jag såg att det är en disputation som behandlar ämnet den 16 mars. Kliniska aspekter ich resultat av hypospadi-operationer. :-)

2017-03-14
LEka
LEka

Vi kunde inte vara nöjdare, superproffsiga, tog min oro på allvar men lugna och hjälpsamma. Pojken var 1 år 2 mån då. Lite ledsen i tre dagar, sedan som vanligt igen!

2017-03-13
LEka
LEka

Min ettåring har mildaste formen av hypospadi, urinröret kom ut på rätt ställe men förhuden var inte sluten. Han opererades i Lund för en månad sedan.

2017-03-13
LEka
LEka

Hej Svenssonbaby
Hur gick det för din son?
Min son är 14månader och föddes också med ett hjärtfel och hypospadi. Han opererades hjärtat när han var 3,5månader. I maj har han en kontroll med cardiologen och då kommer cardiologen och urologen bestämma när han kan operera hypospadin, men kanske vid 18månader satsar dom på hittills, i maj kommer dom bestämma datum beroende på hur hjärtat mår.
Kan jag fråga vad för hjärtfel hade din son? Hur mår han idag? Jag är jätteorolig för min son. Jag bor i afrika och min son opereras i Frankrike (Necker sjukhus) .
Tack så mycket för svar

2017-03-13
Malakazaki
Malakazaki

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2017-03-13
Malakazaki
Malakazaki

Hej, hur har det gått för era barn nu? Min son är snart 5 månader och kommer op nästa år. Vi kunde välja omskärning eller ej men kommer välja att de syr rätt förhuden. Snoppen är lite böjd men antar att de kan ordna till allt

2015-11-19
PyretsMamma88
PyretsMamma88

Nu har inte min son det här men undrar lite hur ni vet att dem har det? Syns det?

2014-02-08
najks
najks

Varför vänta dom så länge med att göra operationen? Jag är så nervös redan.

2014-01-09
Duhittademig
Duhittademig

Min son är också född med hypospadi. Han opererades när han var 1 år och 9 månader. Jag har för mig att op tog ca 5 timmar, och vi fick stanna på sjukhusen ungefär en vecka och sedan hade vi hjälp i hemmet som vi kunde ringa dygnetrunt. Han fick ha kateter 3 veckor efter op.

Jag var väldigt närvös för hur det skulle gå med op och allt men det gick förvånansvärt bra faktist. Han stördes inte av katetern men det var lite besvärligt med blöjbytena för han hade dubbla blöjor (en att bajsa i och en för katetern)

Han är idag 2,5 år och blöjfri, eftesom att han inte har några muskler i det nya urinröret så droppar det endel efter han har kissat men jag tycker inte det är nåt jätte problem. Annars fungerar allt precis som hos en vanlig pojke, men han är omskuren.

2014-01-02
Natta1990
Natta1990
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...