App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Å jag dööör!!!

Skrev just ett saftigt snusk-sms till mannen, men råkade skicka iväg det till fel person... Och då menar jag verkligen heelt fel person...! Åååå!!!

2013-12-30
Emeliek85
Emeliek85

Sånt kan va rätt pinsamt men ack så kul. Va med om att va den som fick fel sms så att säga. När jag gick sista året på gymnasiet så va en av mina kompisar sen till skolan så hon skickade iväg ett sms åt mig å sa att hon va på gång. Ganska snart efter fick jag ett till sms, som tydligt va menat åt hennes dåvarande pojkvän (och troligen orsaken till att hon va sen). Jag kom inte igenom hela men uppfattade så pass att det gick ut på att hon hade haft en trevlig morgon å va hon sen ville göra när dom sågs efter skolan ;) Raderade det å min kompis skämdes rätt bra den dan ;)

2014-01-02
ica_86
ica_86

Ja nu har jag fått lite distans till det och ser absolut det skojiga i det hela...! Men oj, att jag inte sjönk genom jorden! Och det värsta var att hon jag skickade till och hennes man skulle komma och äta middag hos oss bara tio minuter efter att smset skickades...! Jaja, nytt år, nya tag ;-)

2013-12-31
Emeliek85
Emeliek85

Hahahaha, fy vad pinsamt men liiiiite kul ändå ;)

2013-12-31
jessicamalin
jessicamalin

Haha ja, det tkr jag med.. :') men det var väldigt pinsamt just då kan jag lova! Tyckte så synd om honom, han lär ju ha undra va jag va för tokstolle.. :D men den killen jag hade på G som köpte detta är nu min sambo, så det slutade bra ;)

2013-12-30
94omamma
94omamma

Ååh sånt som är så himla pinsamt!! Råkade skicka sånt till ett ex en gång, han nappade och jag fick problem med att komma ur sitsen, då han inte trodde mig när jag skrev att jag skickade fel ;) har även bett en kille jag hade på G att köpa med tamponger, chips och godis en gång (mamma skulle komma o hälsa på, o hon skulle alltså köpa med detta..) haha han trodde jag var seriös o han hade inte sett smset där ja skrev att ja skickat fel, så när han kom till mig på kvällen så hade han köpt med både det ena o de andra.... SÅ HIMLA pinsamt, men ändå lite kul :)

2013-12-30
94omamma
94omamma

Haha! Såå jobbigt! D hände mig en gång för några år sen...o d va min pappa som råkade få d! Vi pratade aldrig om d...såå pinsamt 😳

2013-12-30
Jezzizca
Jezzizca
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...