App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jobba extra under fl??

Någon som vet vad som gäller om man vill jobba extra under föräldraledighet? Vissa månader kanske man inte jobbar alls och då vill man ju ta ut mer föräldradagar, men det kan man ju inte anmäla förs månaden gått och då hinner man inte heller få ut pengar från fk? Så står man där med tom kassa...

2013-12-30
1katarina1
1katarina1

Jag tar fl mån-ons och så har jag bara jobbat extra på kväll Tors el fre och helgerna så har det aldrig krockat :)

2013-12-31
Idussen
Idussen

Solskensmamman, jag bara tänkte hur andras erfarenheter är. Om det funkar, då man ibland inte får några dagar och det kanske blir krångligt då att få ihop ekonomin... Kommer börja jobba 2-3 dagar i veckan, men ibland 0 dagar. Sambon går på pappaledighet och jobbar halvtid. Jag tänkte ta ut 3-4 dagar fl, och jobba extra. Känns så himla krångligt när man måste planera inkomsten men man inte vet hur man kommer jobba!

2013-12-30
1katarina1
1katarina1

Jag tycker att det är bra att spara dagar och tjäna in semesterpengar. Därför jobbar jag. Och för att det är kul!

2013-12-30
solskensmamman
solskensmamman

Jag jobbar extra! En halv dag/ vecka. Men vet inte riktigt vad du är ute efter...

2013-12-30
solskensmamman
solskensmamman

Okej tack för snabbt svar! Är det någon som har erfarenhet att jobba extra och om ni har andra råd/tips som är bra att tänka på? :)

2013-12-30
1katarina1
1katarina1

Bäst att anmäla det man behöver de månaderna man inte jobbar alls. För det går snabbt att stoppa utbetalningar, men långsamt att få ut mer. Tex om du behöver 5 dagar/ vecka för att behålla SGI, så anmäl detta. Gå sedan in och ta bort de dagar du arbetar. Om du fått ut för mycket en månad , spara pengarna för då får du mindre nästa månad.

2013-12-30
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...