App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Migrän

Dela med er av era bästa tips vid migrän. Har ett fruktansvärt migränanfall och ensam hemma med dottern på 9 månader. Har bett gubben komma hem med Eeze men har ni andra tips?

2013-12-30
Sunsweet
Sunsweet
Barn på 2 år och 3 månader

Ja, skönt att mannen kunde komma ifrån sitt möte o ta hand om lillan. Man blir ju helt off i huvet o sen att ta hand om en liten buse som kryper runt o äter på allt är inte roligt!

2013-12-31
Sunsweet
Sunsweet

jag äter anervan och sen primperan mot illamåendet. tur att jag inte får migrän så ofta för anervan är tydligen väldigt beroendeframkallande, konstigt nog fick jag det utskrivet redan när jag var 17. man skulle ju önska att Ipren och Alvedon hjälpte. skönt att det gick över :)

2013-12-31
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 9 månader

Har tagit Sumatripan, ett läkemedel som är till för att motverka migrän. Alvedon och paracetamol hjälper tyvärr inte i dessa lägen. Har migrän i släkten o kom på att ringa min lillasyster som har dessa tabletterna på recept! Värt att testa för er andra som lider av denna sjukdom! (Finns numera även receptfritt)

2013-12-30
Sunsweet
Sunsweet

En Ipren och en Alvedon samtidigt/tillsammans, alltså paracetamol och ibuprofen.. kan ju vara andra märken.

2013-12-30
KarinSjo
KarinSjo
Barn på 2 år

jag har hört att de kan hjälpa att knyta en sjal eller dylikt runt huvudet, ganska hårt, Rambo style :) annars är de väl de vanliga, mörkt,tyst,vila,kallt på huvudet men de är ju svårt med barn. hoppas de går över! vet hur jävligt det är

2013-12-30
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...