App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Då var det dags igen...

För sömnsvårigheter... Har alltid haft lite problem med sömnen men nu under grav har det verkligen gått upp och ner ! Sov dåligt i början, bra i mitten och nu i slutet börjar det bli dåligt igen :( Vill egentligen inte klaga men att vakna en timma efter man lyckats somna utav drömmar och sedan inte kunna somna om är påfrestande. Bättre blir det ju inte av att ha en snarkande sambo bredvid ;) jaja, längtar till bebis nu, hellre vaken om nätterna för bebis skull än för dumma drömmar och en ond kropp ...

2013-12-30
Hanfra
Hanfra
Bebis på 15 månader

Har två veckor kvar innan beräknad förlossning. Sover riktigt dåligt på nätterna, vill inte klaga men hade varit skönt med någon natts hel sömn :) håller med lättare att vara vaken när bebis väl är på plats.

2014-01-01
Sandy904
Sandy904

Jag har hört att i slutet på grav vaknar man lättare men också somnar lättare för att kroppen ska vänja sig vid att gå upp o amma och sen somna om lila lätt. Tråkigt du inte kan somna om dock:/ hört att man får mycket drömmar i slutet av grav också. Jobbigt att inte kunna sova, viktigt för dig o vila inför förlossning också ju. Hoppas de blir bättre snart:)

2013-12-30
StinaC
StinaC
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...