App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När välling/ersättning

Hej! När började ni dra ner lite på amningen och gav lite välling/ersättning?

2013-12-29
Dollfan
Dollfan

Äldsta fick smakportioner från femmånadersdagen, gröt en vecka senare och åt dubbla portioner inom en månad. Fick välling från sex månaders ålder och åt med god aptit, men jag ammade honom ändå mycket. Helt otroligt, vilken aptit han hade!

Andra barnet fick smakportioner från fyra månader, gillade det inte mycket. Försökte med välling från sex månader, men hon vägrade alla former av välling och flaska oavsett innehåll.

Yngsta fick smakportioner från fyra månader, dock inga mängder. Åt aldrig puréer, utan har ätit mjuk mat i bitar, efter förmåga. Och förmåga hade hon... Gurkmitt, broccolibuketter, banan, bröd, någon majskrok etc. Testade att ge henne välling några gånger, men hon ville inte ha. Gröt åt hon ibland, men inte dagligen. Ville inte bli matad då heller och det var ju lite kladdig för en halvårsbebis att äta gröt själv.

Inget av mina barn har smakat ersättning.

2014-01-10
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Jag har precis slutat amma och dottern är drygt 2månader. När och varför man slutar amma är så individuellt jag slutade för mitt eget psykes skull och visst det är bättre att dom får bröstmjölk längre men jag fick lov att prioritera mig själv denna gång

2014-01-06
Helbeng
Helbeng
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...