App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bröstmjölk/flaska

Medelas, MAMS? - bröstmjölk på flaska, köpte idag en flaska till bröstmjölk (mams) för jag och min sambo tänkte att det kan vara bra att ha ibland ifall jag vill ge honom flaskan någon gång så han också får egentid osv, men givetvis kommer jag amma från bröstet så mycket jag kan! (Om jag ens kan) inte alla som kan heller, men sen fick jag höra att det skulle jag absolut inte göra med mams utan skulle ha medelas, men står inget om att mams skulle vara fel någonstans men ja, vad säger ni?

2013-12-28
Manssoon
Manssoon

Givetvis är vi medvetna om att risken finns att barnet hellre tar flaskan, nu har vi köpt mams flaska till bröstmjölk för vissa fall inte för att jag ska använda den ofta, sen vet man inte heller hur amningen blir förrens efter förlossningen!

2013-12-28
Manssoon
Manssoon

Att vara designad efter bröstet påstår nog de flesta flasktillverkare att deras dinappar är. Det är dock väldigt olika sugteknik på dinapp och bröst.

Vissa barn växlar bra mellan bröst och flaska, men många gör det inte - och vill man värna om amningen är det bra att vara medveten om det.

2013-12-28
ChildofJune
ChildofJune

vi kör mams o ger både bröstmjölk och ersättning ur den! provade en annan som var till pumpen, avents, o den pipen var mer bröstformad o min son hajade inte läget men han hade redan fått mam flaskor då. Min son tar både bröstet o flaska, inga problem. Blir dock lite sur när han är förkyld då det är jobbigt o jobba för maten!

2013-12-28
Johanna
Johanna

Vad var motiveringen då? Har gett både bröstmjölk och ersättning (och välling) ur MAM's flaskor - är helnöjd med dem.

Dock finns ju risken att bebisen vänjer sig vid att det är enklare att äta ur flaskan och därför vägrar bröstet sen, men den risken är likadan oavsett flaska.

2013-12-28
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...