App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

nyårslöfte? ??

ja jag har inget iaf.. läste just att en skulle sluta röka.. men det visste hen att hen skulle göra eftersom hen gjort det förut?!?! tyckte det va lite kul eftersom personen uppenbarligen börjat röka igen... vilket innebär att hen aldrig slutade utan bara hade ett uppehåll... jag borde lova mej själv att jag ska boka en tid hos farbror doktorn men nej jag vill inte lova mej själv något jag inte vet om jag kommer kunna hålla. gillar ni nyårslöften? :-)

2013-12-27
osisen
osisen

Att kämpa mig för att komma in på min utbildning 😃

2013-12-28
babybo
babybo

Nä tycker nyårslöfte är lite löjligt. Att börja något nytt eller göra förändringar kan man göra närsom. Jag vill allmänt må bättre och gå ner i vikt men det har inget med nyår att höra för mig utan ett långsiktigt mål som jag börjar med när jag känner mig redo helt enkelt. Just nyår är lite dumt att börja med nya saker som tex träna, sedan ligger man i influensa eller liknande i februari och så kom man av sig ;-)

2013-12-27
emcb
emcb

Har aldrig angett nyårslöften eftersom jag aldrig kunnat hålla dom men i år har jag ett som ha gör grymt taggad på, gå ner minst 20kg! Det krävs för att jag ska kunna bära ett barn till med mitt bäcken.. Så känns vettigt o känns att jag kommer hålla det :)

2013-12-27
jessicamalin
jessicamalin

Hehe jag kommer på mig själv att lova saker men håller det sällan så i år blir det inget men tycker det är roligt och lyssna på vilka löften andra människor har:)

2013-12-27
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...