App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fick ni vad ni önskade? ???

Det fick jag! Jag fick en mysig och perfekt julafton tillsammans med min familj. barnen var lyckliga, maten var god och stämningen på topp. Känner mej lyckligt lottad och tänker på dem som satt ensamma. Utöver detta fick jag dessutom depend uvlackset av mamma och pappa och en vit bramdsläckare av min bror .. Det var precis vad jag hade på min önskelista. Kort och gott så blev det en härliga dag. idag åker vi till svärföräldrarna och hoppas på ännu en trevlig dag med familjen! Hoppas ni andra haft det lika härligt! God Jul !

2013-12-25
osisen
osisen

Dottern på 9 månader blev rejält bortskämd av både mor och farföräldrar vad gäller klappar. Det hon tyckte var roligast var dock att krypa efter och mysa med syrrans killes stora hund. Vi var lite oroliga för hennes reaktion men hon tjöt av glädje hela kvällen då hon fick fatt på hunden. Jag och mannen hade bestämt att inte byta julklappar men han kunde visst inte hålla sig, så jag fick en stelton termos som jag ville ha :-)

2013-12-25
Sunsweet
Sunsweet

Fick en mysig julafton med sambo å dottern, så ja jag fick det jag önskat. Åt gott å bara tog det lugnt, ingen stress å jobbiga släktingar (förlåt men vissa av våra e rätt intensiva). Dottern hade varit riktigt snäll i år å fick massor av klappar av både oss å andra som lämnat här innan jul. Fick inget paket av sambon då vi sagt att vi ej ska ge varann nåt utan dottern får mer men fick en skön massage av han sen på kvällen då dottern somnat. Imorgon blire en sväng till mor å alla mina syskon å byta klappar. God fortsättning på julhelgen alla!!

2013-12-25
ica_86
ica_86

Ja.
Hade inte önskat mig något, men fick en kenwood köksassistent, komplett med div tillbehör.
Barnen överväldigade av sina presenter.
Vi blev megaförkylda, så kan knappt andas eller äta idag, men nöjda och glada ändå!

2013-12-25
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Min son 9 mån imån satt i tomtens knä och drog i näsan och skägget och med hjälp av mamma hick han till tomten och hämtade sina klappar :) bästa julafton någonsin jag fick parfymer och en klocka som jag önskat mig och lite annat smått och gott :)

2013-12-25
Idussen
Idussen

Jag är toppennöjd! Hade inte väntat mig några julklappar själv utan var bara glad åt det sonen fick. Men jag fick presentkort på Zara, en handväska, Alfapet, en spa ritual-presentbox från Rituals. Från sambon fick jag ingenting trodde jag (vilket inte alls gjorde något då vi inte kommit överens om att köpa till varandra) men idag visade han upp kvittot på en plånbok från Louis Vuitton som han beställt några dagar före jul, så den är också på väg :) en jättemysig dag med nära och kära och massor av barn med tindrande ögon var såklart det bästa!

2013-12-25
sandrapatricia
sandrapatricia

Jag fick underbart sköna myskläder av min sambo och ett presentkort :) vi firade med sonens ena kusin så han blev superlycklig av sina klappar, sonen är bara 6 mån så han förstår inte riktigt ännu, men annars hade vi en superbra jul :)

2013-12-25
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 3 månader

Japp jag fick två par vantar en pyjamas och en ljuslykta. Men roligast är ju att se barnen! Idag ska vi fira lite mer jul och njuta av att vi har familj och släkt att umgås med och god mat :)

2013-12-25
Superhallon
Superhallon

Jag fick en plattång av mannen, precis vad jag önskat mig! Och av hans familj fick vi bla en massa babykläder och ett bidrag till spjälsängen (har bf i mars). Idag fortsätter julen med min familj...

2013-12-25
cajzzza
cajzzza

Jag ville inte ha något i år men jag fick små presenter av mannen min men fokuset låg på dottern som älskade sina paket :D vi hade en lugn och mysig jul och idag har vi en riktig seg dag går fortfarande i pyjamas och nu ska vi äta rester från igår:)

2013-12-25
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

Det var en så bra julafton det kunde bli i väntan på att mina fyra äldsta barn ska komma till mig idag. De hade julafton med sin pappa. Jag, sambo och de två små firade julafton med hans släkt. Tänkte även jag på de som satt ensamma, hur lyckligt lottad man är, vi hade mycket mycket trevligt, bra stämning, god mat, mestadels glada barn, vad mer kan man önska? Vi vuxna spelade julklappsspelet och vi kom hem med en cupcakesmaskin i storformat lagom till 8 personer dvs perfekt för min familj :-D och en riskokare som jag inte vet vad jag tycker om än ;-) ska iaf ge den en chans och hoppas att den rymmer tillräckligt med ris för familjen. Tomten var på besök och lilltös avslöjade honom, jag fick hitta på en historia om att tomten brukar klä ut sig så han är lik en person barnen känner då de är små så de inte ska känna sig rädda, men hon gick inte riktigt på den haha :-) De blev glada för sina klappar iaf, och i vanlig ordning lite avundsjuka över eventuell orättvisa, och jag fick förklara att småkusinerna som var där firade hela sin jul idag och att vi kommer fira jul i tre dagar och få klappar alla de tre dagarna och då kan man ju inte få lika många klappar på samma gång som kusinerna fick. Och då förstod de tack och lov :-)

Idag ska vi ha mysigt med en massa klappar bara till barnen hemma i lugn och ro :-) och imorgon träffar vi min sida släkten :-)

2013-12-25
Känguru
Känguru

Här hade vi en mysig jul.. Och fick presentkort på fotvård.. Som jag längtar nu ;)

2013-12-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...