App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid och mobbad

Vet inte riktigt vad jag vill med de här inlägget men känner mig nedstämd och behöver skriva av mig.. Är gravid i vecka 5 och i somras fick jag ett tidigt missfall. Det har tagit lång tid att bli gravid med andra barnet och med största sannolikhet beror det på all stress och ångest från mitt jobb.. När jag kom tillbaka från min föräldraledighet blev jag mobbad av en kollega och utfryst. I somras fick jag en panikattack och började gråta hysteriskt när hon va elak mot mig.. Då sa jag precis allt jag hadkände.. Efter det blev det bättre men känner fortfarande att det är stelt.. Nu har jag tagigt ledigt i 2 dagaröver jul och hade sett fram emot det så mycket.. Och nu fick jag ett sms där min kollega bla skrev " kan du jobba nyårsafton när du varit ledig nu. God jul" Nyårsafton är min lediga dag enligt schemat och nu när jag tog ledigt fixade jag själv med vikarie vilket inte förändrar deras arbetstider. En av dom jobbar inte heller under jul eftersom hon skulle va ledig då enligt schemat.. Dessutom va en av dom utomlands i slutet av november och en ska åka utomlands i början på nästa år. Men så fort jag är ledig eller sjuk så ska dom alltid "straffa" mig genom att jag ska jobba igen det jag varit borta.. Jag har inget emot att jobba då men är så trött på att det är såhär och nu sitter jag är med en klump i magen och ångest.. Så blir jag rädd för att få missfall igen när jag mår så här dåligt.. Oj, blev visst ganska långt. Men skönt att skriva av mig i alla fall.. :)

2013-12-23
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader

Vad bra att du bytte till din fördel! Gör bara det du vill, inte för att du känner dig pressas!

2013-12-29
emcb
emcb

Tack för era svar! Jag har inget planerat på nyår så jag skrev att jag kan byta ledig dag om hon vill va ledig nyår och det gick hon med på.. Vi har stängt på onsdagen och på torsdagen är jag ledig istället för henne och sen ska jag va ledig fredag-söndag enligt schemat så då blir jag ledig i 5 dagar!! Hehe Dom kommer ju bli skitsura när dom inser det. ;)

2013-12-29
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader

Låt dom inte köra över dig! vet att de kan vara super jobbigt men prata med din chef om situationen, att de rent av faktiskt mobbar dig. Du har nu ansvar för livet i magen och så som jag fått höra mår inte mamman bra mår inte bebisen det heller..

2013-12-26
Azuki
Azuki
Bebis på 5 månader

säg att du e bortbjuden.

2013-12-23
osisen
osisen

Jag vill va ledig men jag vet hur himla sura dom kommer bli, det känns som att det är jag som får lida oavsätt hur jag gör.. Min chef har sagt att vill vi vara lediga så får vi lösa det själva , bara de finns någon som jobbar.. Har inte svarat henne än för jag vet inte hur jag ska göra.. :(

Sen funderar jag på att ringa mvc efter jul eftersom jag blir orolig för hur bebisen mår om jag mår dåligt..

2013-12-23
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...