App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid efter missfall

Hej där ute! Jag hoppas att jag kan få med mig någon fler i den här tråden, behöver pepp inför nästa försök. För en månad sedan fick min man och jag ett sent missfall med tvillingar i v.20. Nu väntar jag på mensen och sen ägglossning. Vi är verkligen helt bestämda att vi vill försöka igen så snart som möjligt! Någon som haft ett sent missfall och tänker försöka igen eller någon som har en historia om hur det gick för er efter missfall? När har ni fått tillbaka mensen efter era missfall? Tacksam för all pepp jag kan få, sorgliga historier har jag fått nog av. :)

2013-12-21
Elisabert
Elisabert
Försöker

Ja ca 4 veckor efter förlossningen kom mensen..

2013-12-22
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Tack! Han somnade in 40+1.. Så denna graviditet är mkt rädsla samtidigt som man saknar min pojke.. Försöker glädjas imellanåt i denna grav!! Ja de var nog som vanligt.. Började känna lite mensvärk osv.. Tror i te jag hade nån ägglossning efter den mensen direkt.. Tog massor av ägglossningstester.. Månaden efter gav de utslag och blev gravid :)

2013-12-22
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Annapanna357: beklagar och gratulerar till dig också! När är bf? Menar du att du fick mens två månader efter du förlorade din pojke och valde att skjuta upp den ännu lite till med p-piller? Bara så att jag har förstått rätt! :) Vilken vecka var du i?

Åh, hoppas verkligen vi alla får fina slut, det är vi banne mig värda!

2013-12-22
Elisabert
Elisabert

Linz: oj, jag beklagar det tuffa du varit med om och gratulerar till den nya bäbisen! Hur långt hade du gått med din pojke? Fick du mens en månad efter förlossningen med honom?

Hade du vanliga PMS-symptom innan första mensen? Känner att jag har lite mensvärk men inga ömma bröst eller så som jag brukar ha innan mens. Hoppas ändå att jag ska mens i julklapp! :)

2013-12-22
Elisabert
Elisabert

Då lycka till :)) jag körde på ägglossningstester denna gången!!

2013-12-21
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Förra sommaren fick jag ett missfall i v 9.. Blödde i en månad , inväntade en mens och blev gravid igen efter den.. I juni somnade min pojke in i magen, och bestämde oss för att vi ville försöka igen trots sorgen.. Tog en månad tills första mens kom.. Hade mens 2 ggr efter förlossningen sen var jag gravid igen.. Är i v 16+3 idag!! :)

2013-12-21
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...