App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

blödning under graviditeten

Hej. jag är i vecka 7 nu o idag fick jag en liten blödning med en brunaktig färg, o jag blev orolig, det blöder fortfarande lite. Ska jag va orolig? För det har gått bra hittills. Jag är bara nyfiken om nån utav er har haft samma sak? Jag har inte ont eller så utan det blöder bara lite

2013-12-19
rudy 3
rudy 3

Hade lite rött färskt blod på pappret en gång. Det var i vecka 9. Sonen föddes i v 40.Haft missfall innan i vecka 5, då kom det mycket blod och gjorde ont, höll på i veckor

2013-12-20
dodge41
dodge41

Jag hade mini blödningar från v 15 fram till typ 7 månaden. Kollade upp det ofta ( mest för att lugna mig själv). Kom ej fram till vad det berodde på kanske på grund av lågt liggande moderkaka. Fick barn sedan i v 38.

2013-12-20
Snuffelina
Snuffelina

hej rudy jag fick förra onsdag lite blod när jag gick på toa sen var det inget fram tills fredags började ja få sammandragningar och lite färsk blod ringde till 1177 och tycke inte det var så farligt och kunde vänta tills på måndag så jag lyssna självklart på dom. på lördag hade jag såå ont i magen så att jag inte kunde gå nästan blödde jättemycke så jag ringde till 1177 igen och ville rådgöra med en sjuksköterska men dom tycke jag skulle vänta tills på måndag för att göra ultraljud på mvc. på lördag kväll så tänkte jag nu måste jag åka in till gyn akuten för att jag hade sååå ont i magen och blödde massor. så min make sa fixa dig så åker vi in. gick på toa...såå kom vår lilla bebis fick ett missfall på lördag kväll..

Om ja va i din sitts så skulle ja ta kontakt med mvc låta dom kolla om det är nåt med bebisen

2013-12-20
Daniella83
Daniella83

Jag fick också en blödning runt de veckorna, brunaktig lite lite rött. Få va det från livmoderkakan. Jag gick vila i två veckor, tycker du ska kolla upp det.

2013-12-19
g0li
g0li

Blod som är brunt i färgen är gammalt blod, färskt klarrött blod där emot kan vara torra slemhinnor eller liknande. Det är då man börjar blöda mkt som man bör ringa Mvc eller förlossning då det kan vara ett missfall på gång.

2013-12-19
Plumpan
Plumpan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...