App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Juletid, julefrid?

Haha herregud vilken stress varje jul innebär! Iaf här, alla julklappar är inte ens klara o jag jobbar 10dagar i sträck över jul. Ska köpa de sista i helgen efter jobbet.. Hur har ni det i juletid? Idag är det lite lugnt iaf, ska laga mat o elda i pannan så att vi kan premiärbada i nya bubbelbadet idag! Har även en extra hund här idag som busar med min hund :)

2013-12-19
94omamma
94omamma

Jag stressar aldrig under Julen och tycker inte att det är stressigt inte ens i år med en liten 9-månaders hemma som börjat krypa. Men i år blir det kalas då jag och sambon är lediga från imån em till den 7/1 annars brukar jag jobba under helgerna då jag jobbar som uska i hemtjänsten så nu ska vi njuta !!!

2013-12-19
Idussen
Idussen

Känner igen större stress än om allt inte e klart än. Men sambon jobbar bara imorgon sen e han ledig 2 veckor framåt. Imorgon blir det å köpa mat, gran å sista klapparna (3st) å sen ska vi ta å städa, baka bullar å nog göra lite mer godis i helgen. Eftersom vi firar hemma bara i vår familj i år så ha vi dragit ner på en massa enligt oss onödig mat å bara köper det vi vill ha, skönt att inte behöva ta hänsyn till massa släktingar. Enda jag kan va lite stressad över e att några klappar vi beställt på internet kanske inte kommer förens på måndag, så inte svärmor hinner få sin klapp innan julafton men hon vet om det å att den kommer, vilket e väl viktigast.

2013-12-19
ica_86
ica_86

Hur får man tag i sånna tilläggskurser/utbildningar? Lät ju jätte kul med hlr och ergonomi! :)

2013-12-19
Enbom
Enbom

och vi tar det verkligen luuungt i juletiden! Båda är lediga (jag är 100 % ledig nu och maken jobbar 80%, fast vid jul tar han extra ledigt från och med denna helgen till någon vecka efter nyår).

Vi har skippat allt som vi inte egentligen trivs med, tex ett besök med massa stökiga släktingar. Vi myser och gör det vi vill!

Vi firar även julen på ett ställe, och tar trettonhelgen med den andre släkten - istället för att jäkta runt på juldagen eller julafton.

2013-12-19
solskensmamman
solskensmamman

tillsvidareanställd = fastanställd, så självklart har du rätt att komma tillbaka efter FL. Skulle de förflytta dej eller försämra din anställning så bryter de mot lagen (får inte behandla fast personal negativt vid FL). Se också till att du verkligen får din rätta löneförhöjning under FL och rapporterar in din nya lön till FK.

2013-12-19
solskensmamman
solskensmamman

Men vad roligt! :) Låter hur bra som helst! Har precis blivit klar uska (äntligen) så därför jag undra :)

2013-12-19
jessicamalin
jessicamalin

Är uska med lite andra tillbehörsutbildning som hlr, förflyttning(eronomi) och medicindelegerad/injektionsdelegerad :) jag är tillsvidareanställd sen snart 3 år tillbaka (började efter min praktik som ja hade i 1an på gymnasiumet) så nu har jag tillsvidare fram till sep 14 men går ju på mammaledighet :) men har blivit lovad att få komma tillbaka när jag har slut på mammaledighet :)

2013-12-19
94omamma
94omamma

Spännande jobb du har ändå! Är du utbildad uska eller sjuksyrra till och med? :) Fastanställd? :) Ah men vad tråkigt med era arbetstider, men vad gör man inte. När du är mammaledig sen är du ju ändå hemma mer än vad du är nu, även om det är mycket då ändå.. :)

2013-12-19
jessicamalin
jessicamalin

Tråkigt, jag jobbar verkligen grispass varje dag i jul o på julafton!! Typ pass som 13-22:30, 8-21 (två h rast, delad tur kan man säga) o sen så 6:30-16 flera dagar i rad... Haha tråkigt att aldrig va ledig ihop med gubben.. Han jobbar dag o jag kväll o helg när han är ledig, men måste lägga mitt schema så för att våran hund inte ska behöva vara ensam... :(

2013-12-19
94omamma
94omamma

Jag har alltid vart sån, ute i sista stund, brukar bli rätt dyrt i slutändan då man inte hittar de man tänkt o bara tar något istället :P ja gu så härligt med de där badkaret, passade grymt bra där i hörnet o inga krångel som de alltid annars brukar va!! Jag jobbar på Karlskoga lasarett, mkt kväll o mkt helg, är även instruktör i HLR.. Så det blir mkt jobb för mig, men ska snart lugna ner mig då det börjar kännas i kroppen.. Min sambo är legitimerad svetsare/alltiallo/resemontör på en firma som det tydligen går väldigt bra för :)

2013-12-19
94omamma
94omamma

Jag brukar alltid vara klar med mina julklappar tidigt i november och ibland till och med oktober. I år hade vi 2 stycken kvar och var iväg häromdagen till stan. Käre barn alltså, tur jag brukar va klar tidigt och jag kommer inte spara nån julklapp alls nästa år! Folk är ju galna!!!!!!! Haha! Annars är det mesta klart här, ska fira jul hos oss med alla så är en del som ska fixas men är bara lite kompletteringshandling kvar sen så! :) Men sambon är ledig från imorgon och lite in på nästa år så det hinns med allt i våran takt! :)såg bubbelbadet på insta, AVIS! ;) Var jobbar du nånstans?

2013-12-19
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...