App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad gör ni idag?

Mitt förra inlägg råkade ja ta bort när ja skulle svara!! Såå typiskt.. Jag ska iaf städa klart, sen kommer svärmor, ska bjuda på extremt goda musslor osv då hon bara ätit det en gång men de va Inge bra tillagade.. Så jag drar till med mitt recept jag fick i Kroatien, innan jag åt musslorna i Kroatien så hatade jag det, men nu,,, mmmmm va gott de är!! :D ska tydligen åka o hämta ett bubbelhörnbadkar också, som sambon har köpt.. Blir bra det även fast jag inte tänker bubbla mer än nån minut i månaden eftersom att jag är gravid.. Men det är ju stort o rymligt så vi får plats ordentligt när vi badar iaf :) en glad överaskning, tidig julklapp till oss båda tydligen, då han har fått löneökning. Ha en trevlig dag vad ni nu än gör idag!

2013-12-18
94omamma
94omamma

Här ha vi halkat runt på en promenad medans lillan sov i vagnen. Sen va vi å hälsade på min bästa kompis å dotterns gudmor, busade med hennes katter å kollade på Bamse :) I övrigt ha vi mest myst å dottern ha ägna en stor del åt sin nyaste upptäckt, sin mage å navel. Går å drar upp tröjan å klappar sig på magen å pillar på naveln å flinar, frågar man vart magen e klappar hon på den å ler ;)

2013-12-18
ica_86
ica_86

idag var vi på bvc, min lilla flicka fick 3nånadersvaccin. :( gjorde ont i mammahjärtat men hon var superduktig, skrek och grät en liten stund men mammas famn tröstade bra :)

2013-12-18
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Barn på 1 år och 7 månader

Gu va skönt med så bra svärföräldrar :) dom har ju vart med ifrån start så de är väll kanske inte så konstigt men iaf, måste va jätteskönt :) din sambo är ändå 'pappa' till henne va?

2013-12-18
94omamma
94omamma

Haha vet hur det kan va (men min sambo är den som blir mobbad när han kör, trots att han har haft körkort i 10år!!, jag sitter som en lärare bredvid, 'stanna' det går en gubbe där, kör inte så fort, fartkamera,inte så nära, det kommer en lastbil, det är 50 här, gasa då, höger, vänster osv.. Kraken!) så han kommer nog inte våga säga så mkt.... :D skönt att ni har barnvakt, kan va skönt att vara mer säker innan bebben blir med i bilen :)

2013-12-18
94omamma
94omamma

Antar att det var det jag såg på instagram! Hihi så mysigt! :) jag är i samma sits som dig, jag ska också ta de där körkortet!! Min sambo ska få gå kursen, jag har redan gått, körde med pappa först men han har fått utejobb så han är aldrig hemma.. Jag klarade uppskrivningen förra året, men blev misshandlad så att jag lnte kunde köra upp, så då tog de för lång tid så att jag måste göra om uppskrivningen.... O då tappade jag orken :( men nu ska jag försöka igen, eller ja tänkte vänta på att skadeståndet kommer in på kontot så att jag kan ta en intensivkurs.. Usch va den idioten har förstört mycket för mig :( tur att man kom upp på benen igen! Det trodde jag aldrig.. Men det är mycket pga min sambo och fina familj som man har orkat :) nu längtar vi efter vår son också bara så att vi blir en liten familj

2013-12-18
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...