App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jävla skitapp!!

Ibland när man startar en diskussion o precis är klar o ska skicka iväg den så kommer de upp en text "något gick fel, försök igen" usch va trött jag blir!! O sen så om man ska svara i sin egen tråd så är det väldigt lätt att trycka på "ta bort" istället för på "svara" (ifrån en iPhone) mitt tålamod pallar inte det vissa gånger!! Så då struntar man i o svara istället. Någon med samma problem? Och någon som vet va de kan bero på?

2013-12-14
94omamma
94omamma

Om jag skriver långt från appen så kopierar jag mitt svar först, ifall det blir fel... Och vill jag ha citattecken så använder jag 'dessa' dvs ett streck istället för två!

2013-12-14
solskensmamman
solskensmamman

Jag är alltid inne på appen. Har aldrig varit inne på hemsidan. O d e jätteirriterande när det, du beskriver, händer. Likadant innan jag fattade att man inte får ha med citattecken i texten. Uf. De senaste dagarna har det varit väldigt mkt krångel. Flera ggr när jag varit på väg att skriva ett knlägg eller kommentera så har det kommit upp -någonting gick fel- då lämnar jag appen. Tråkigt men så är det...

2013-12-14
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...