App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

bb-väskan

En grej förstår jag verkligen inte. Kan någon förklara för mig om varför man skulle ha med smink till förlossning?! Det går verkligen inte ihop för min del. För vem ska man sminka sig och göra sig fin?

2013-12-13
lillalelin
lillalelin

Brukar man inte använda smink i vardagen förstår jag att det är konstigt att ev packa ner det. Själv använder jag smink å planerar att packa med det, sen om jag orkar använda det eller ej återstår att se. Men skulle jag/vi bli kvar på sjukhuset en lite längre tid av olika anledningar så skulle jag vilja ha med mig mitt smink...

2013-12-14
cajzzza
cajzzza

Absolut. Man gör väll som man vill. Men för mig räcker det att ta en dusch så känns det som om man är en helt ny människa :)

2013-12-14
lillalelin
lillalelin

Håller med hanfra. Jag tycker om att vara fin för mig själv samt till sambon även om det precis kommit 3,8 kilos bebis från min vagina. Jag tycker de viktigt o se fräsch ut. Så jag hade med mig mascara och eyeliner.

2013-12-13
batgirl
batgirl

Alla är vi olika. För dig går det inte ihop, för andra gör de det. Så enkelt är det, tror jag....

2013-12-13
Hanfra
Hanfra
Bebis på 12 månader

Nej har käst på flera ställen där folk skrivit att de tagit med smink i väskan. För mig går det som sagt inte ihop. Inte direkt det är så mellan verjarna att man känner att man måste sminka sig. Och vid hemfärd så ska man ju bara hem och slänga sig i typ sängen eller soffan. Jag skulle nog inte ens tänka tanken att sminka sig :p men det är väll upp till var och en :p

2013-12-13
lillalelin
lillalelin

Vem har d?

2013-12-13
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...