App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

tips/råd någon?

Vet inte vad jag ska göra längre.. Plutten är dryga 3.5mån o har alltid varit lätt att natta men sista veckan har han blivit kinkigare och ikväll går de bara inte :( somnade efter kvällsmålet men vaknade efter en stund i ett illvrål och har gnällt och vrålat om vartannat i 3 timmar nu.. han har fått mer att äta så han är inte hungrig, torr blöja och har skött magen x2 i em så tror inte det är de som spökar heller :/ börjar tro att det kanske är tand på G eller växtvärk? funderar på att testa alvedon men vill ju inte gärna se det som enda utvägen :( någon som har nått tips eller råd vad jag ska göra?

2013-12-12
Enbom
Enbom

magen tror jag inte det är, knakar o brakar i blöjan så man får kolla så de inte kommit nått 2ggr i timman typ :p nu fick han alvedon vid ca 22 när han började gnälla, sambon tog över ikväll så jag kunde lägga mig o sova men hann inte somna innan plutt hade somnat så dom kom in o la sig, nu är kl 4.30 så hjälpte nog lite med alvedonen :)

2013-12-14
Enbom
Enbom

Har han varit förkyld? Kan han ha ont i öronen?
Kan vara tänder.... Växtvärk tror jag inte, hans skelett är så mjukt än så det bör han inte ha ont av. (en av mina söner fick det tidigt, och var då 18 månader)
Känns han uppblåst i magen? Lugnar han sig när han får ligga på magen? Rapar han ordentligt efter amningen? Lugnas han av ett varmt bad? Finns windi pysventiler på apoteket om han inte kan släppa gaser. (trodde en av mina hade kolik som liten, men det var gaser han vägrade släppa ut, windi gav oss nattsömnen tillbaka)
Det skulle kunna vara en utvecklingsfas men då borde han 'bara' vara gnällig och klängig... Eftersom han stretar emot tänker jag att han faktiskt har ont nånstans.
Alvedon är inte farligt, det har jag gett när mina har klagat...

2013-12-14
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

han sköter magen 1-3 ggr/ dag så är nog inte magen :/ men de sista igår och sen nu andra gången idag börjar bli väldigt slätt och lite åt det vattniga hållet, påminner lite om bäcket fast det inte är lika segt och gult istället..

fick alvedon nu ikväll för han började samma som igår, peppar peppar att den hjälper!

2013-12-13
Enbom
Enbom

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-12-13
Enbom
Enbom

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-12-13
Enbom
Enbom

går inte få tag på dom innan helgen :( men håller de i över helgen så kommer jag ringa på måndag!

2013-12-13
Enbom
Enbom

såg verkligen ut som han hade ont, sprattlade som en galning och de gångerna jag tog upp honom o skulle försöka trösta vråla han ännu högre och försökte komma loss..fick alvedon sen iaf men han bajsa en kort atund efter så vet inte hur bra den tog :/ så höll han på i 6 timmar tills han somna av ren utmattning tror jag. gjorde ont i både mammahjärtat ocg öronen :(

2013-12-13
Enbom
Enbom
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...