App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

6 mån

Idag är det 6 mån sedan min fina kille dig och föddes.. 6 mån sedan jag hörde hans lilla hjärta och kände hans sparkar! Idag gör det så fruktansvärt ont... Man har så mkt kärlek till denna lilla kille och samtidigt en sån fruktansvärd hemsk äcklig saknad! Idag kommer jag vara arg på livet.. För min kille var alldeles perfekt och frisk!! ❤

2013-12-12
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Jag är inte heller så aktiv här längre sedan min kille blivit några månader gammal. Hinner helt enkelt inte med. Men jag tänker ofta på er och er änglapojke. Min pojke blir 7 mån nu i december och jag kan inte föreställa mig vad ni fått gå igenom och går igenom. Jag sänder all min kärlek till er! ❤️

2013-12-15
Hnoss
Hnoss

Tack 💕

2013-12-15
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Helt suveränt att du kan ventilera någonstans. Tvivlar inte på att du älskar den kommande (annars du skulle du nog inte försöka så tätt inpå). Beundrar den styrkan hos er, själv skulle jag inte klara det. Förstår att du är rädd, vqarför skulle du inte vara det? Du genomled en av de absolut värsta fasorna man kan gå igenom under en graviditet.

Jag önskar er all lycka och hoppas att allt kommer att gå suveränt denna gång!

2013-12-15
Yrwen
Yrwen

Känner och tänker *

2013-12-13
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Tack!! Sen är det just det att jag känner inte att denna graviditet passar bra in här på libero.. Det är väldigt få som förstår hur jag känner och hur jag könner.. Så använder fb gruppen för oss änglamammor som är gravida.. Och det känns bättre! Jag glädjs åt nya bebisen.. Men är rädd..

2013-12-13
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Så kan säkert se illa ut att jag bara skriver om min son.. Men har absolut inget behov att skriva om bebis här när jag har de andra mammorna.. Så du kanske förstå mig med.. Att jag reagerar på att du säger att det är synd om bebis!

2013-12-12
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Jag skriver i trådar om mitt barn jag väntar.. Men skriver inga trådar om bebis... För jag är med i en grupp för gravida änglamammor.. Där skrivs det hur mkt som helst.. Och jag är aktiv där dagligen.. Då det faktiskt känns bättre att prata med dem om bebis än andra!!! Skriver oftast här för att jag var väldigt aktiv när jag väntade sonen.. Känns faktiskt nu som att jag borde sluta..

2013-12-12
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Missförstå mig rätt.

Nu är jag inte lika aktiv längre men de enda inlägg jag läser från dig handlar om din son, och nej, jag förstgår inte hur det är att gå igenom något sådant (och hoppas att jag inte någonsin behöver det) och ja, jag förstår att det inte är så "bara" att gå vidare, naturligtvis är han en del av er familj, och bör så fortsätta vara, absolut. Men när det enda man läser av det du skriver handlar om din döda son och ingenting om barnet i magen, så ja, då tycker jag faktiskt synd om det kommande barnet.

Med det sagt, betydcer inte det att ni gör fel eller är dåliga föräldrar. Det är bara min reflektion. Jag vet som sagt inte allt bakomliggande, och är inte intresserad av det heller. Jag har full förståelse för att ni är livrädda att något ska hända, och det är superbra att du har folk att prata med om detta och faktiskt GÖR DET, det är tyvärr många som inte använder den hjälp de har tillhands.

2013-12-12
Yrwen
Yrwen

Tack norrlänning.. Det är just de jag menar! Att funnas för min 2 åring.. Hålla min sons minne levande och ger han den plats i familjen som han förtjänar.. Sen kämpar jag dagligen för det lilla livet i magen.. Jag är livrädd att något ska gå fel! Min dotter älskar att åka till lillebror.. Där pysslar vi och hon sjunger för honom.. För han är hennes lillebror!

2013-12-12
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Sen att jag fokuserar på min son.. Han är en del av denna familj även om han inre lever.. Även om han inte levde när han föddes.. Så tro mig.. Man känner samma kärlek som sina andra barn.. Jag fokuserar lika mkt på min levande flicka.. Det där är svårt för andra att förstå.. För vissa är det ett barn som dog i magen.. Men för oss är han verklig.. Vårt barn som vi älskar! Precis som alls föräldrar älskar sina barn

2013-12-12
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Fast det var väldigt orättvisst skrivet.. Jag går genom en sorg ja.. Och kommer alltid att sakna min lilla pojke.. Mitt barn.. Jag kämpar varje dag för bebisen i magen.. Och tar ett steg i tagen.. Man har en glädje.. Som går över i en rädsla! Jag pratar mkt med andra mammor som är i min situation.. Och även min bm.. Och en läkare angående allt! En dag i taget.. Och andra kan inte äns förstå... En sorg men en sån jäkla längtan efter ett levande barn! Om andra tycker synd om mitt barn får de göra det.. Jag och min bm har diskussioner om vad som är viktigt

2013-12-12
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Beklagar verkligen det som hände, finns inte ord för vad ni måste känna.. Men kan helt ärligt säga att jag tycker synd om barnet i din mage (för visst är du gravid igen) när du fokuserar så mycket på han som dog? Hade det itne varit bättre att bearbeta den händelsen färdigt först?

Förlåt.

2013-12-12
Yrwen
Yrwen

❤️

2013-12-12
skruttiplutt
skruttiplutt

Beklagar och hoppas att du och din partner får samtalsstöd. Det är mycket att bearbeta...

2013-12-12
solskensmamman
solskensmamman

😟❤️❤️❤️❤️❤️ beklagar.....

2013-12-12
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...