App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sätta igång värkar?

Går det att sätta igång värkarna på nåt sätt? Det så olika när man frågar folk. Vad säger ni om det? För er som har rört på sig mycket, haft mycket sex, ätit nåt .. Vad säger ni? Typs och råd tack! :-)

2013-12-12
Ikraan
Ikraan

Inte alla testar allt. Jag passade på att ta det lungt och tänkte att det kanske jag inte kommer få göra på ett tag sen.

Tyckte att bebis kommer när hen vill komma.

2013-12-19
burtonmamma
burtonmamma

Finns nog inget att göra. Åt mycket stark mat på slutet, men magen protesterade direkt då. , Inte så trevligt precis.

2013-12-18
dodge41
dodge41

Ja det är oerhört svårt att vila och inte tänka på att förlossningen ska starta, man googlar på symptom på att förlossningen startat, letar tecken, storstädar, bakar och diverse för att sätta igång något. Men utan resultat. Tråkiga svar men så är det tyvärr :) när man minst anar det och slappnar av så kommer värkarna igång :) jag var på förlossningen i två dagar innan bebis kom, när jag gav upp och tänkte att nä det blir ingen bebis, så jäklar kom det igång :)

2013-12-12
Kallunkan
Kallunkan

Lätt att säga vila - för det är det enda viktiga (samt ät bra). Meeeen när man gått över så testar man allt! Utan resultat!

2013-12-12
solskensmamman
solskensmamman

Säger som föregående, man kan inte påverka något om inte förlossningen har börjat :) vila mys och sov, det frisätter hormoner som kan påverka lite :) en trött utmattad kropp vill inte föda barn :)

2013-12-12
Kallunkan
Kallunkan

Att sätta igång värkar själv är bara en myt! Är förlossningen lite på gång så kan man hjälpa den på traven lite möjligtvis. Vi provade ALLT, och många av mina vänner också och det gick inte! Vila och invänta, enda rätta!

2013-12-12
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...