App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är det viktigt?

Att göra knipövningar efter förlossningen? Jag har inga problem med att det läcker när jag nyser eller hostar osv.. Är det så viktigt och vad kan hända om man inte gör dom? Har gått 1,5 månad efter förlossningen nu och jag har inte börjat göra dom än

2013-12-11
batgirl
batgirl

precis som föregående sagt så kan de hjälpa till att förhindra framfall och inkontinens, och det blir bra mycket bättre sex om man får teknik på de ;) hört ursäkter som att det är jobbigt, jag gör de titt som tätt överallt och har så gjort sen jag var kanske 13-14, är ju ingen som ser eller märker de ;)

2013-12-12
Enbom
Enbom

Knipa är super för muskulaturen där inne, för bäckenbotten och framtida inkontinens. Har gjort knipövningar i nästan hela mitt liv för min mamma lärde mig när jag var yngre och det är jag glad för, sex är fantastiskt med bra knip ;) plus att allt läkte så himla fint efter förlossningen!

2013-12-12
Kallunkan
Kallunkan

Ja Jessica de va de jag också var osäker på!!! Jag har inga problem så det känns lite onödigt men ja man får väl börja

2013-12-11
batgirl
batgirl

Har du inga problem med något så verkar det inte som det är så viktigt, eller är det viktigt för bäckenet? Blev osäker nu!

2013-12-11
jessicamalin
jessicamalin

Jag är sjukt dålig på att knipa så ibland kommer det några droppar om jag skrattar eller nyser. Trött på det nu så knipet varje morgon och varje kväll!

2013-12-11
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...