App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Köpa barnvagn, när? :)

När köpte ni barnvagn? Mina föräldrar vill betala våran och har börjat fråga vad vi vill ha o så, jag är i v20 är det för tidigt? O sen undrar ja om det är något spc märke som man ska titta på. Igentligen finns det väll ingen barnvagn som är osäker? För då får dom ju inte säljas.. Har ni några tips och erfarenheter? Vagnen ska rulla bra i stan och ute på landet!

2013-12-10
94omamma
94omamma

Vi köpte i vecka 25 ca. Brio happy hade vi då och den var super! Haft lite olika men nästa gång blir det lätt en Emmaljunga!

2013-12-10
jessicamalin
jessicamalin

Jag beställde min i v 27 då hade vi kollat och funderat några veckor. Jag har en emmaljunga citycross älskar den snygg att titta på lättkörd både i stan och på landet fyra stora luftfria hjul och handtag som går att böja upp och ner vilket är bra då sambon och jag är olika långs

2013-12-10
Idussen
Idussen

Ska du köpa ny vagn så brukar det vara leveranstid på dom. Emmaljunga tex, som vi har, gör sina vagnar i fabriken på beställning. Vi fick vänta 3 månader på vår vagn. Så det är nog bra att vara ute i god tid

2013-12-10
Adde86
Adde86

vi började leta efter vagn direkt.. vi är båda ganska veliga och ville verkligen vara säker på vagnen.. det blev till slut en brio smile och vi är såååå nöjda! !

2013-12-10
JaninaThersthol
JaninaThersthol
Gravid i vecka 30

Vi kollade runt länge då vi ville ha en bra begagnad och att man skulle kunna ha bilbarnstolen på samma chassi. Sen har vi en liten bil och en stor så den var ju tvungen att passa i båda. Blev en britax vigour och vi är jättenöjda.

2013-12-10
Liltith
Liltith

Tack för tips :D

2013-12-10
94omamma
94omamma

Vi började kolla på vagnar i ca v16. Åkte runt till alla affärer som finns, kände å klämde. Sen läste vi kataloger och på nätet. Viktigaste var att vi kom fram till vilken typ som vi ville ha. Vi upplevde att bla Emmaljunga kändes tung att köra, vi gillade inte Brios handtag. Så vi fastnade för Teutonia... (Men detta är bara våra upplevelser och tycke) Vi valde att kolla på blocket och vi ska till helgen åka och kolla på en, då går jag in i v28. Köpa ny så kan det vara 12v leveranstid och det kan ta tid innan man hittar den rätta som är begagnad. Mitt råd är att ta tid på er och fundera på vad (vilka kriterier) som är viktiga för er!

2013-12-10
cajzzza
cajzzza
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...